Κακός χαμός με πασίγνωστη παρουσιάστρια που δεν την έβαλαν τζάμπα πρώτο τραπέζι στον Ρουβά! Οργή Λιάγκα: «Είναι ντροπή που είναι στην τηλεόραση»!

Λιάγκα

«Είναι έγκλημα η γυναίκα τώρα, θα λερώσουμε το στόμα μας! Δεν έχει περάσει χειρότερη από την τηλεόραση»!

Ο κακός χαμός γίνεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια από το περασμένο Σάββατο, μετά από περιστατικό με πασίγνωστη παρουσιάστρια, η οποία έκανε ένα νυχτερινό κέντρο άνω κάτω επειδή δεν μπορούσαν να της δώσουν τζάμπα πρώτο τραπέζι πίστα! Η πιάτσα βοά για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια και τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει κατά καιρούς σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό περιέγραψε στην κάμερα του «Πρωινό» ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος βίωσε στο πετσί του την απαράδεκτη συμπεριφορά της συγκεκριμένης παρουσιάστριας: «Πριν από μία εβδομάδα φιλοξένησα μια παρουσιάστρια στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε 2,500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση ότι δεν μπορούσε -επειδή ήταν και free- να την βάλει στο καλύτερο σημείο. Φώναζε, ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε «Εγώ είμαι η τάδε! Ντροπή! Θα σας εκδικηθώ! Θα πω στους φωτογράφους να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία»! Εκείνη την ώρα ήθελα να πω… αϊ γαμ… μωρή»!

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας εξερράγη και φωτογράφισε με τον τρόπο του την πρωταγωνίστρια του επεισοδίου: «Εγώ ξέρω ποια είναι αυτή. Η γυναίκα αυτή είναι έγκλημα! Είναι ντροπή που είναι στην τηλεόραση! Είναι ντροπή! Είναι έγκλημα η γυναίκα τώρα, θα λερώσουμε το στόμα μας! Δεν υπάρχει χειρότερο! Δεν έχει περάσει χειρότερη από τον χώρο μας»!