Κακέτσης: Με την Κατιάνα είχαμε ένα κοριτσάκι που έζησε μόλις 35 ώρες

«Δεν κάναμε άλλα παιδιά γιατί είχαμε προβλήματα...»

Για τις γυναίκες της ζωής του μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο Στηβ Κακέτσης και την καλή σχέση που διατηρεί μαζί τους μέσα σε αυτά τα χρόνια. Ενώ αποκάλυψε την άτυχη στιγμή που είχαν με την πρώην συζυγό του Κατιάνα όταν έχασαν το πρώτο τους παιδί:

«Η Κατιάνα είναι ένας καλός άνθρωπος, μια τεράστια προσωπικότητα. Την αγάπησα με αγάπησε. Κάποια στιγμή η ζωή για σφάλματα του Στηβ μας χώρισε. Νομίζω ότι είναι πολύ άτυχο όταν χωρίζει ένα ζευγάρι ο ένας να πάει από εδώ, ο άλλος από εκεί και να φύγει ο άντρας με ελαφρά πηδηματάκια. Αυτό είναι για μένα άνανδρο.

Η Κατιάνα είναι Κατιάνα, η Αννίτα είναι Αννίτα. Αυτό δεν αλλάζει. Η Αννίτα ζώ μαζί της τώρα αλλά δε την έχω βγάλει να τη διαφημίζω. Η Κατιάνα είναι επώνυμη γυναίκα. Εκτός του ότι έχω το γιο μαζί της, το μοναδικό γιο που έχω, δεν έκανα άλλο παιδί, κάναμε και την εγγόνα τώρα.

Δεν κάναμε άλλα παιδιά γιατί είχαμε προβλήματα, έγινε πρόωρος αυτός 1.150 γραμμάρια. Είχαμε κάνει και το κοριτσάκι και έζησε 35 ώρες. Πρόωρο, εξαμηνίτικο και έζησε 35 ώρες. Πριν το Μάκη. Και μένει αμέσως έγγυος και ενώ μας είχε πει ο γιατρός θα κάνει κανονική γέννα, ξανακάνει εξαμηνίτικο, 1.150 γραμμάρια , τον είχαμε 3 μήνες στην εντατική.»

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό: