Καίτη Γαρμπή: «Ένιωσα άχρηστη, ένιωσα ένα τίποτα!»

Καίτη Γαρμπή

Η εξομολόγηση της Καίτης Γαρμπή στην Ελένη Μενεγάκη.

Στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Καίτη Γαρμπή το μεσημέρι της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια απαντώντας στην παρουσιάστρια για το πως κατάφερε να επιβιώσει σε αυτό το χώρο, εκτός από το ρόλο της οικογένειας που για εκείνη έπαιξε σημαντικό ρόλο, αναφέρθηκε και στη φωνή, αλλά και την επικοινωνία με τον κόσμο και θυμήθηκε ένα περιστατικό που την έκανε να νιώσει άσχημα στη σκηνή.

[dfp_ads id=236982]

«Η ομορφιά είναι ένα εισιτήριο, σου ανοίγει πόρτες, αλλά στη δική μου δουλειά αν δεν έχεις φωνή και επικοινωνία δεν γίνεται τίποτα… Καλά μπαίνεις μέσα αλλά δεν φτάνει αυτό… Η δουλειά που κάνω, σημαίνει να επικοινωνώ με τον κόσμο. Αυτό που ερμηνεύω να φτάνει κάτω στον κόσμο. Και θεωρώ από την αρχή της καριέρας μου ερμήνευα, αυτό που έλεγα έβγαινε από παντού… Αυτό φτάνει κάτω. Δεν ήμουν απλά μια ωραία που περιφερόμουν. Ένας τραγουδιστής πρέπει να έχει φωνή. Εγώ κάνω μαθήματα μέχρι και σήμερα και δε θα σταματήσω ποτέ. Θα σου κάνω μια ερώτηση γιατί οι άνθρωποι γυμνάζονται; Αυτός ο μυς εδώ στο λαιμό πως θα γυμναστεί; Πώς θα το κρατήσεις νεανικό, ελαστικό και φρέσκο.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Καίτη Γαρμπή, αν έχει φοβηθεί κάποια στιγμή μη χάσει τη φωνή της εκείνη απάντησε: «Όχι έτσι, αλλά μου έχει τύχει να βγω στην πίστα και άρρωστη και πυρετό και να μη βγαίνει φωνή. Ένιωθα άχρηστη, ένιωθα ένα τίποτα, τώρα εγώ ήρθα εδώ και ανέβηκα για να κάνω την ωραία;».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!