Καίτη Φίνου: «Προσπάθησε να με αγκαλιάσει, του είπα σταμάτα θα φωνάξω δυνατά»!

Καίτη Φίνου

"Έχω κάνει σχέση με άντρα γνωρίζοντας ότι είναι gay. Είναι μια νορμάλ σχέση. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι".

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, Στη φωλιά των Κου Κου και τα όσα δήλωσε προκαλούν αίσθηση:

[dfp_ads id=236982]

«Εκείνη την εποχή περπατούσε στον δρόμο και σου έκαναν όχι καμάκι, μέχρι και αυτοί που άνοιγαν της καμπαρντίνες και έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα. Δηλαδή, τι θα έπρεπε; Να βγαίνω να καταγγέλλω τον καθέναν; Εντάξει, και τι έγινε; Το αποφεύγεις και αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάθεσαι και το απολαμβάνεις αγάπη μου. Τι σεξουαλική παρενόχληση; Ένας παραγωγός ταινιών είχε πέσει πάνω μου. Ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να με αγκαλιάσει, του είπα «σταμάτα θα φωνάξω δυνατά να ακούσει η γραμματέας σου έξω». Τελείωσε.

Με τον Στάθη Ψάλτη αγαπιόμασταν περισσότερο όταν χωρίσαμε και αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, παρά όταν ήμασταν μαζί. Όσο ήμασταν μαζί ήμασταν συνέχεια τσακωμένοι. Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν και δεν ήταν μόνο ότι τον είχα πιάσει -και καλά έκανε, τώρα που πέρασαν τα χρόνια, ναι, τον καταλαβαίνω. Η γυναίκα του δικαιούται να συνεχίσει τη ζωή της.

Έχω κάνει σχέση με άντρα γνωρίζοντας ότι είναι gay. Είναι μια νορμάλ σχέση. Ίσως πιο νορμάλ από ότι με έναν στρέιτ. Ήταν 4-5 χρόνια μικρότερος από μένα, γελάσαμε, περάσαμε καλά και είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…