Καινούργιου – Μουρατίδης: Ένταση και αμηχανία στο πλατό! Ο on air εκνευρισμός της παρουσιάστριας!

Μουρατίδης

Τι είπε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη για εκείνη;

«Θα βγω με link τη Δευτέρα 17/10 στην εκπομπή της παρόλο που δεν την έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Παλιά την θυμάμαι ως ρεπόρτερ που ερχόταν να μου μιλήσει και την έδιωχνα!» είχε δηλώσει ο Νίκος Μουρατίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και όντως σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

[dfp_ads id=236982]

«Κι εγώ σας θυμάμαι κύριε Μουρατίδη που δούλευα τότε στον ΑΝΤ1 και έκανα τα παρασκήνια του X Factor κι ερχόμουν να σας πάρω μια δήλωση και είχατε πάρα πολλά νεύρα και με διώχνατε συνέχεια και πήγαινα στον αρχισυντάκτη μου και μου έλεγε «που είναι η δήλωση του Μουρατίδη;» και μου είχατε δημιουργήσει τεράστιο θέμα»

«Χαίρομαι πάρα πολύ που σου είχα δημιουργήσει θέμα, διότι αυτό σε δυνάμωσε και σε έσπρωξε προς την κορφή» απάντησε ο Νίκος Μουρατίδης και το κλίμα που ήταν στραβό… αποτελειώθηκε στην συνέχεια της κουβέντας.

Οι τηλεοπτικές άδειες

Τα πνεύματα είχαν ήδη να ανάβουν από την κουβέντα για τη συνεργασία του Σάκη Ρουβά και της Πάολας, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε τη γνώμη του Νίκου Μουρατίδη για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γίνεται με τις τηλεοπτικές άδειες, δεν ξέρω αν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται, αλλά ότι πρέπει να συμμαζευτεί όλη αυτή η ασυδοσία και όλη αυτή η παρανομία που υπήρχε τόσα χρόνια… Δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο μικρή αγορά να υπάρχουν τόσα πολλά κανάλια τα οποάι χρωστάνε σε εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ σε ΦΠΑ, σε ΙΚΑ και επιπλέον ζητάνε και δάνεια και μέχρι τώρα τα έπαιρναν» δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης και η Κατερίνα Καινούργιου στον αντίλογο ανέφερε πως υπάρχουν κανάλια που δεν χρωστάνε. Ο Νίκος Μουρατίδης ανέβασε την ένταση της κουβέντας, ενώ όταν η παρουσιάστρια ανέφερε «Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι θα μείνουμε στο δρόμο», εκείνος απάντησε «Είναι η μισή Ελλάδα στο δρόμο. Η μισή Ελλάδα είναι άνεργοι. Πρέπει να συντηρούμε επιχειρήσεις καρκινογόνες; Εγώ επιμένω ότι όλα τα κανάλια χρωστάνε.» ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ανέφερε «Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ή γενικώς. Οι δημοσιογράφοι τόσα χρόνια εμένα, το κοινό, με παραπληροφορούσαν, οι δημοσιογράφοι τόσα χρόνια δουλεύουν σε τρεις και τέσσερις δουλειές, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις και σε γραφεία τύπου πολιτικών, τι θέλετε να κάνω τώρα να στεναχωρηθώ»  κάνοντας την Ανθή Βούλγαρη να ξεσπάσει.

Μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας με τον Νίκο Μουρατίδη, φανερά ταραγμένη από ό,τι είχε προηγηθεί, η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να αναφέρει την σύγχυση της: «Μέσω ιδιωτικού καναλιού ήταν ο κ. Μουρατίδης και μέσω ιδιωτικού καναλιού είπε για τις πολύ ωραίες δουλειές του που θα ξεκινήσουν. Δεν μου αρέσει να συγχύζομαι… ειδικά τόσο πρωί.».