Καινούργιου για Μουτσινά – Ηλιάκη: «Αυτά τα θεωρώ κομπλεξικά!»

Κατερίνα Καινούργιου

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά.

Μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά το βράδυ της Τρίτης στο «Όλα ξεκόλλα» σχετικά με το λόγο για τον οποίο δεν παίζουν την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ξαναδέστε τους», η παρουσιάστρια του «Φτιάξε καφέ να στα πω» έδωσε την δική της απάντηση…

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με τον Νίκο. Ίσα ίσα, όταν είχε έρθει της Αγίας Αικατερίνης να πει χρόνια πολλά στην Καραβάτου, είχε έρθει στο καμαρίνι, μιλούσαμε. Δεν μπορεί να λέει «με εμένα και την Μαρία» να βάζει και τον εαυτό του μέσα γιατί αυτό θα τον φάει τον Νίκο, ότι πάντα στηρίζει τους άλλους. Για ποιο λόγο λέει «με εμένα και τη Μαρία»; Ας πει με την Μαρία είχε θέμα. Γιατί εγώ με τον Νίκο και μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό και έχουμε πολύ καλή σχέση.

Εννοείται πως και παρεξήγηση μεγάλη να είχε γίνει με τον Νίκο και τη Μαρία, εφόσον η σκαλέτα της εκπομπής και είναι μια εκπομπή που «πουλάει» τηλεοπτικά, έχει μέσα το «Ξαναδέστε τους» θα το έπαιζα. Δεν έχω τέτοια θέματα. Εγώ κόμπλεξ και κομπλεξικά τέτοια πράγματα δεν τα κάνω ποτέ. Και με ανθρώπους που έχω τσακωθεί και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, εγώ θα τους παίζω στην εκπομπή. Αυτά εγώ τα θεωρώ κομπλεξικά. εγώ δεν παρεξηγούμαι και το ξέρουν πάρα πολύ καλά. Γιατί αυτή είναι η δουλειά. Τα παιδιά μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Παρεξηγούμαι με άλλα, τα από πίσω. Δικαίωμά τους! Κι εμείς συνεχίζουμε να τους παίζουμε στην εκπομπή γιατί δεν έχουμε κανένα θέμα.»