Η Καινούργιου απαντά στον Χωμενίδη: «Καλωσήρθατε στην εκπομπή της ελαφρότητας»

Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Epsilon θέλησε να απαντήσει στα όσα έγραψε ο Χρήστος Χωμενίδης στο Facebook του.

Μετά το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και στην δημοσιογράφο της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Ανθή Βούλγαρη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατίνας Ψαριανού, ο Χρήστος Χωμενίδης έδωσε την απάντηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ο Χρήστος Χωμενίδης απαντά στην Καινούργιου: «Χαίρε, αγία ελαφρότης! Χαίρε εύκολο μελόδραμα! »

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και μέσα από την εκπομπή της απάντησε στον συγγραφέα, προβάλλοντας ξανά την απάντηση της Κατίνας Ψαριανού και αναφερόμενη στις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Χωμενίδης…

[dfp_ads id=236982]

«Καλωσήρθατε στην εκπομπή της ελαφρότητας. Υπέρλαμπρη πάντα αλλά ελαφριά. Ευτυχώς. Θα καταλάβετε γιατί. Εντάξει εμείς αφήνουμε τα σοβαρά στους πιο σοβαρούς. Εμείς ούτως ή άλλως εδώ δεν είμαστε τόσο ποιοτικοί, είμαστε πιο εμπορικοί. Ούτως ή άλλως όποιος κάνει ψυχαγωγία, κατευθείαν έχει μια ταμπέλα στην οποία ταμπέλα δεν επιτρέπεται, δεν επιτρέπεται ούτε λαμπερός να είναι, ούτε ωραία ντυμένος να είναι, ούτε να λέει σοβαρά πράγματα, αμέσως μπαίνει σε μια κατηγορία του αμόρφωτου, άσχετα αν έχει τελειώσει πανεπιστήμια, αν μιλάει τρεις γλώσσες, αν διαβάζει κάθε βράδυ ή αν έχει παιδεία. Προφανώς αυτά που είπαμε στην εκπομπή μας στεναχώρησαν και έθιξαν τον κύριο Χωμενίδη. Τον πολύ αξιόλογο συγγραφέα. Γιατί μπορεί ο κύριος Χωμενίδης να μη με γνωρίζει καν και να μη με αποδέχεται. Εγώ όμως γνωρίζω και το έργο του και υποκλίνομαι στο συγγραφικό του ταλέντο, είναι εξαιρετικός.

«Νομίζω ότι ήταν σαφέστατη η κυρία Ψαριανού. Εγώ δεν χρειάζεται να το συνεχίσω, ούτε θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Θέλω απλά να σχολιάσω κάτι όσον αφορά στο «Χαίρε Αγία ελαφρότητα» κύριε Χωμενίδη, εγώ ποτέ δε χρησιμοποίησα τη λέξη «μαλ…ες», που χρησιμοποιήσατε εσείς. Είμαι πολύ προσεχτική στο πως διατυπώνω και πως χρησιμοποιώ το λόγο μου και τηλεοπτικά καθημερινά, αλλά και στη ζωή μου καθημερινά. Από εκεί και πέρα το λήγω εδώ, γιατί όπως είπα και στην αρχή σέβομαι και το συγγραφικό σας ταλέντο, αλλά και την υπόσταση σας» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.