«Η κ. Μπαρμπαρίγου έχει εκλάβει την καλοσύνη του κ. Χαριτάτου ως ηλιθιότητα»

«Ο Σπύρος Χαριτάτος έδωσε δεύτερη ευκαιρία στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου»

Η Ρόη Παυλέα, η δικηγόρος του Σπύρου Χαριτάτου στην υπόθεση του με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε δηλώσεις της στην εκπομπή La biri biri ανέφερε σχετικά με την υπόθεση.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Σπύρος Χαριτάτος δεν ενδιαφέρεται για χρηματικά ποσά. Παραιτήθηκε από την πρώτη αγωγή που είχε κάνει, ελπίζοντας πως η κυρία Μπαρμπαρίγου θα είχε συμμορφωθεί, θα είχε ανακαλέσει τις ψευδείς και συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις που είχε κάνει κατά του Σπύρου Χαριτάτου. Της έδωσε μια ευκαιρία να επανορθώσει. Η κυρία Μπαρμπαρίγου όχι μόνο δεν επανόρθωσε, αλλά έδωσε και μια δεύτερη χειρότερη συνέντευξη όπου πρόσθεσε νέα συκοφαντικά επεισόδια, γεγονότα που ουδέποτε συνέβησαν. Οπότε αναγκάστηκε ο Σπύρος Χαριτάτος να κάνει μια αγωγή η οποία εκδικάζεται σήμερα, όπου δεν ζητά φυσικά τα εξωφρενικά ποσά που έχουν ακουστεί και μάλιστα ο κ. Χαριτάτοςτο έχει δηλώσει και το γράφουμε και μέσα στην αγωγή. Ζητάμε ένα συμβολικό ποσό για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στη δικαιοσύνη.

Αποκάλυψη για Μπαρμπαρίγου, Χαριτάτο και ΑΝΤ1! «Εκείνη τη χρονιά στον ΑΝΤ1…»

Ο Σπύρος Χαριτάτος ελπίζοντας ότι η κ. Μπαρμπαρίγου θα είχε ανακαλέσει όλα τα ψευδή και συκοφαντικά που είπε, παραιτήθηκε από την πρώτη αγωγή του. Όμως, έδωσε μια δεύτερη συκοφαντική συνέντευξη, πολύ χειρότερη από την πρώτη, μιλάμε για τη συνέντευξη στα Καρντάσιανς. Έχει εκλάβει την καλοσύνη του και την ανεκτικότητα του ως ηλιθιότητα.»