Junior Music Stars – Τελικός: Η εκπληκτική ερμηνεία του Γιώργου και η συμβουλή του Σαββόπουλου!

Τι εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Διονύση Σαββόπουλο;

Στο τέλος μιας μακράς διαδρομής φτάνουν δεκαέξι μικροί καλλιτέχνες. 8 από αυτούς που ανήκουν στην ομάδα της Ευρυδίκης και του Νίκου Βουρλιώτη διαγωνίζονται στον τελικό του Junior Music Stars.  Οι δύο τυχεροί κερδίζουν 1 υποτροφία από το ωδείο Φίλιππος Νάκας για τις μουσικές τους σπουδές μέχρι την ενηλικίωσή τους κι ένα ταξίδι στην Eurodisney, προσφορά της Aegean. Ανάμεσα στους μικρούς τραγουδιστές ανήκει και ο Γιώργος, ο οποίος εντυπωσίασε στην διαδρομή του με την καθαρότητα της φωνής του, αλλά και τις μουσικές του επιλογές. Για τον τελικό επέλεξε ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, το «Ζεϊμπέκικο (Μ΄αεροπλάνα και βαπόρια)» και δέχτηκε τις ευχές, αλλά και τις συμβουλές του σπουδαίου δημιουργού, να τις φυλάξει για την πορεία του.

[dfp_ads id=236982]

«Σου εύχομαι κάθε επιτυχία παιδί μου. Κυρίως όμως σου εύχομαι να αγαπήσουν οι συμμαθητές σου. Αυτοί είναι το πιο δύσκολο κοινό. Αυτοί πολλές φορές μιλάνε, ενώ εσύ τραγουδάς και τους αρέσουν και οι καζούρες. Ναι, αλλά εσύ αυτούς πρέπει να κερδίσεις. Αυτούς πρέπει να παρηγορήσεις και μαζί με αυτούς πρέπει να πετάξεις, μα με αεροπλάνα, με βαπόρια, με μοτοσυκλέτες; ό,τι να ‘ναι. Αρκεί να είναι ψηλά. Ένας παλιός σου εύχεται παιδί μου, γιορτή για πάντα» συμβούλεψε ο Διονύσης Σαββόπουλος και συγκίνησε και τον Γιώργο Θεοφάνους ο ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο Junior Music Stars…

«Έβλεπα το βίντεο σου που μίλησε σε εσένα ο μεγάλος Διονύσης Σαββόπουλος. Με το που ξεκίνησε αυτό το «Γιώργο», συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που συνάντησα πριν από 30 χρόνια. Έτσι ξεκίνησε, με τις συμβουλές, παρόμοιες με τις δικές σου. Εδώ είμαι δάσκαλε, σε ευχαριστώ πολύ.»