Junior Music Stars: Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους για το νέο talent show!

Γιώργος Θεοφάνους

Τι έχουν ετοιμάσει με τον ΣΚΑΪ για το νέο talent show;

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας και εκτός από το X Factor το οποίο βλέπουμε κάθε Παρασκευή. αναφέρθηκε και στο νέο project το οποίο ετοιμάζουν με τον ΣΚΑΪ, το Junior Music Stars.

Το X Factor κάνει το φινάλε του στις 8 Ιουλίου και παράλληλα ο κριτής θα ξεκινήσει γυρίσματα για το Junior Music Stars στο οποίο συμμετέχουν παιδιά από 8-14 τα οποία τραγουδάνε ή παίζουν κάποιο μουσικό όργανο.

«Δεν είναι σαν το άλλο που είχα κάνει στο MEGA, το Music School, έχει να κάνει με παιδάκια και που παίζουν όργανα και που τραγουδάνε, όχι ανταγωνιστικά μεταξύ τους. Προσπάθησα πάρα πολύ να το καταφέρω αυτό το πράγμα. Πολλές φορές νομίζουμε ότι η μουσική, χωρίς να το λέει υποτιμητικά, μην με σταυρώσεις, η μουσική δεν είναι μόνο ο Γιώργος Νταλάρας και η Αλεξίου και ο Ρέμος και η Βίσση, είναι και οι παίχτες που παίζουν από πίσω και δε λέω συνθέτες για να υπερασπιστώ το δικό μου. Είναι ένα show το οποίο θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ από το φθινόπωρο. Τα βραβεία τους είναι τρομερά. Τους βρήκα μία άκρη και αναλαμβάνουμε όλη τους τη μουσική παιδεία μέχρι και τα 18, όσο χρονών και αν είναι τώρα. Έχω ενώσει όλα τα ωδεία της Ελλάδας τα οποία θα ψηφίζουν και θα παίζουν 30 άτομα ορχήστρα πίσω από τα πιτσιρίκια. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει ποτέ στη μουσική. Τα γυρίσματα θα φτάσουν μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό θα τον κάνουμε ζωντανά κοντά στα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας» αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους στην Ελένη Μενεγάκη σχετικά με το Junior Music Stars.