Junior Music Stars: Έκανε πρεμιέρα το μουσικό talent show του ΣΚΑΙ!

Το «Junior Music Stars» είναι εδώ, για να τα φωτίσει τα μικρά αστέρια της μουσικής.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Junior Music Stars, ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός, χωρίς αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις…

[dfp_ads id=236982]

16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών θα μας οδηγήσουν στο πιο όμορφο μουσικό ταξίδι, γεμάτο τραγούδια, συναισθήματα και πολλές νότες! Και δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο μαέστρο από τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Ο Γιώργος Θεοφάνους σε νέο ρόλο είναι δίπλα και στα 16 παιδιά και τους μεταφέρει την αγάπη του για τη μουσική. Όσα συμβαίνουν στο backstage τα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου.

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα.

Τα 16 παιδιά, που λαμβάνουν μέρος στο Junior Music Stars, ηλικίας 8 έως 14 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν είτε ως τραγουδιστές είτε ως μουσικοί, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, βιολί, κανονάκι, μπουζούκι, ντραμς, κλαρίνο και ποντιακή λύρα.

Ειδικότερα, τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες – οκτώ παιδιών η καθεμία – που συγκροτούνται από 4 τραγουδιστές και 4 μουσικούς. Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Γιάννη Βαρδή και η Ευρυδίκη με τον Νίκο Βουρλιώτη αναλαμβάνουν τα ηνία της κάθε ομάδας και την διδασκαλία των παιδιών της. Ο Γιώργος Θεοφάνους παρακολουθεί την πορεία και των 16 παιδιών και τα βοηθά με τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στην έναρξη της εκπομπής.