JOY: Η Ράνια Θρασκιά συναντά την Βάνα Μπάρμπα

Αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 15:15 στον ΑΝΤ1.

Στο «JOY» με τη Ράνια Θρασκιά έρχεται η Βάνα Μπάρμπα και μας ανοίγει την καρδιά της. Δηλώνει ότι θα ασχοληθεί με τα πολιτιστικά δρώμενα από έναν άλλο τομέα, την παραγωγή, μιλάει για την κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και για το πόσο δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα για τους ηθοποιούς και αναφέρει ότι «πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα γιατί δεν έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει».

Στον καναπέ του «JOY» κάθεται ο κουμπάρος της Ράνιας, Μύρωνας Στρατής και μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα μας μιλούν για το αν θέλουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια, αλλά και για το αν φλερτάρουν από τη σκηνή. Πηγαίνουν με τη Ράνια στο Σταυρό του Νότου και τραγουδούν τα καινούργια τους τραγούδια, ενώ η Ράνια χορεύει ένα σέξι χορό!

Η Τένια Μακρή μας συμβουλεύει για το πώς πρέπει να ανακοινώνουμε στα παιδιά μας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και ο διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος μας ενημερώνει για τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε προκειμένου να χάσουμε βάρος για πάντα!
.
Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μας δίνει λύσεις της τελευταίας στιγμής για τις μεταμφιέσεις μας σε πάρτι μασκέ. Μας δείχνει με ποιο τρόπο μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε σταρ του σινεμά με τα ρούχα της ντουλάπας μας, ενώ η Μάγδα Αγγελίδου ανανεώνει το παιδικό δωμάτιο με έξυπνες και οικονομικές λύσεις και προτείνει τα νέα χρώματα της Άνοιξης.

Ο Gus μας μαγειρεύει νηστίσιμο αγιορείτικο μπακαλιάρο, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας μας φτιάχνει χαλβά σιμιγδαλένιο με τη βοήθεια της Ράνιας.

Η Τζένη Θεωνά πηγαίνει στις πρόβες του «Ας ερχόσουν για λίγο» και συνομιλεί με τον πρωταγωνιστή της παράστασης Γιάννη Μπέζο.