JoinUs: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι;

Σήμερα στις 17:00 στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο, 23 Μαΐου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μας αποκαλύπτει πόσο την άλλαξε η σχέση της, μας λέει αν θέλει να παντρευτεί, εξηγεί γιατί παλιότερα είχε χαμηλή αυτοπεποίθηση και δηλώνει ότι στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει ποίηση.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει λουκάνικο με μελιτζάνες και ριγκατόνι στο φούρνο και η Ειρήνη Πασχαλέρη μας δείχνει τα έξυπνα σνακ για την τσάντα μας που μας αδυνατίζουν και μας γεμίζουν ενέργεια. Βλέπουμε μια μέρα από τη ζωή μιας food blogger, αντιμετωπίζουμε τους πόνους στα πόδια και μαθαίνουμε να κάνουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας.

Ο Μίνως Θεοχάρης, ο πρωταγωνιστής από το σίριαλ «Κάτω Παρτάλι», μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του πριν γίνει διάσημος, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την ξαφνική φήμη.
Η Νάνσυ Μαλλέρου μας δίνει συμβουλές για να κρατήσουμε για πάντα τη σχέση με τον σύντροφο που αγαπάμε, ενώ η Μυρτώ Κάζη συναντά μια ψυχολόγο που μας δίνει τις κατάλληλές συμβουλές για να διατηρήσουμε την ψυχική μας ισορροπία. Για το τέλος, πάμε διακοπές στο πιο όμορφο μέρος της Χαλκιδικής, στο Sani.