JoinUs: Ποιοι είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής;

Κυριακή 5 Ιουνίου στις 18:00 στον ΣΚΑΪ.

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθονται τρεις υπέροχες γυναίκες. Η Μπέττυ Μαγγίρα που αποκαλύπτει πώς κρατάς το πάθος στον γάμο μετά από 13 χρόνια, Σοφία Βόσσου που εξηγεί πώς έχασε τα πολλά κιλά και τέλος η Φωτεινή Βελεσιώτου με την υπέροχη φωνή, η οποία περιγράφει την νέα της ζωή! Τώρα που δεν της αρέσει η δημοσιότητα, δεν πάει στο καμαρίνι της και ονειρεύεται να γυρίσει πίσω στην αγροτική ζωή.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος γνωρίζει το φαινόμενο Μιχάλη Σεΐτη. Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχασε το πόδι του σε τροχαίο το 2013 χρόνια δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας. Εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα, πώς ένιωσε όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι έχασε το πόδι του και πώς ονειρεύεται τη ζωή του από εδώ και πέρα.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια δροσερή φρουτοσαλάτα για να τρώνε στη βεράντα τα βράδια.
Πηγαίνουν εκδρομή στο Ναύπλιο με το καλύτερο αυτοκίνητο και περνάνε μια συγκλονιστική μέρα.
Η Νάνσυ, η Μυρτώ και η Άννα βρίσκουν κοσμήματα με πέτρες που συμβολίζουν τον χαρακτήρα τους και όσα αγαπούν.
Η Θάλεια Γιαννακοπούλου συναντάει τον colour expert, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος έχει μια μαγική λύση. Δείχνει τον τρόπο να καλύψουν τις λευκές ρίζες στο λεπτό. Ένα μαγικό τρικ για τις μέρες που δε έχουν προλάβει να πάνε στο κομμωτήριο αλλά θέλουν να είναι περιποιημένες και όμορφες.
Αναλύουν το boho στιλ της Vanessa Hudgens και φτιάχνουν τέσσερις σέξι συνδυασμούς για το denim σορτς.
Αγαπάνε τα παπούτσια και βλέπουν τα must have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας φέτος το καλοκαίρι.
H Αννούσα Μελά αναλαμβάνει να βρει το ιδανικό look για τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού. Βλέπουν βήμα- βήμα τι ταιριάζει στην καθεμία, γιατί κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή.
Ρωτούν τον ειδικό και αποφασίζουν να παίρνουν προβιοτικά για να έχουνε μια καλή υγεία ενώ η γυναικολόγος, Όλγα Μπίκου εξηγεί τι πρέπει να προσέχουν όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι, όσον αφορά την ατομική τους υγιεινή.