JoinUs με Χρήστο Δάντη και Αφροδίτη Γραμμέλη

Σήμερα στις 18:00, στον ΣΚΑΪ...

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μας μιλάει για την εμπειρία της μπροστά από τις κάμερες και αναλύει ποιους ανθρώπους της τηλεόρασης αγαπάει ο κόσμους και ποιους όχι.
Ο Χρήστος Δάντης μιλάει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τους 4 γάμους του, αλλά και για τις φορές που είδε την ιδιωτική του ζωή να γίνεται δημόσια
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολάκια με κιμά και έπειτα φτιάχνει συγκλονιστικά κοκτέιλ με σορμπέ γεύσεις παγωτού. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μια χοιρινή τηγανιά με bbq sause, ενώ η Yπατία Παπασταμάτη ετοιμάζει λαχταριστό burger με scrabled αβγά, χαμόν και σος μουστάρδας μελιού.
Η Μυρτώ Κάζη δείχνει πώς μπορούμε να αποφύγουμε το σύνδρομο εργασιακής εξουθένωσης ή αλλιώς burnout syndrome που “απειλεί” όλους.
Η Νίκη Κάρτσωνα ανακάλυψε το μυστικό για το πώς δεν θα αρρωστήσουμε ούτε μια μέρα μέσα στον χειμώνα και το αποκαλύπτει. Η Ιλιάδα Κλάγκου συναντά τον hair stylist, Χρήστο Καλλανιώτη, ο οποίος δείχνει πώς θα αποκτήσουμε μαλλιά με πλούσιο όγκο.
Στολίζουμε χριστουγιεννιάτικα το σπίτι μας, κάνουμε δερμοαπόξεση με διαμάντι για λαμπερή επιδερμίδα και παρακολουθούμε πολλή μόδα, για να πάρουμε ιδέες.
Φτιάχνουμε γρήγορα και υγιεινά σνακ με γιαούρτι και συναντάμε με τον ορθοπαιδικό, Στέφανο Αναστασόπουλο, για να ενημερωθούμε για τις βλάβες στους χόνδρους και τις αρθρώσεις.