JoinUs: Καλεσμένοι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ησαΐας Ματιάμπα

Το Σάββατο στις 18:00 στον ΣΚΑΙ.

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου. H ηθοποιός- παρουσιάστρια εξηγεί πώς δέχτηκαν τα παιδιά της τον νέο της σύντροφο, αποκαλύπτει ότι χρειάστηκε ψυχανάλυση μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της και περιγράφει πώς διαχειρίστηκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνει βόλτα στην Αθήνα με συνοδηγό τον Ησαΐα Ματιάμπα. Ο τραγουδιστής μιλάει για γυναίκες, γνωριμίες μέσω facebook και περιγράφει πώς αισθάνεται όταν του λένε ότι έχει παχύνει.
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια γρήγορη και εύκολη ομελέτα φούρνου με καλαμπόκι και μπέικον.
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ένα κορίτσι «μεταμορφώνεται» μπροστά στα μάτια μας. Βλέπουμε βήμα προς βήμα την αλλαγή στα μαλλιά της σε πραγματικό χρόνο.
Γυμναζόμαστε και χορεύουμε με yoga dance.
Έχουμε πολλή μόδα. Κάνουμε μοναδικό navy look με τρεις διαφορετικούς τρόπους και βρίσκουμε τους πιο hot συνδυασμούς για το τζιν σορτσάκι μας.
Βρίσκουμε τρόπους να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας.
Φροντίζουμε το μωρό μας και αντιμετωπίζουμε τα συγκάματα στο ευαίσθητο δέρμα του με τις συμβουλές της παιδιάτρου.
Πηγαίνουμε για φαγητό και ποτό στο Dada’s.
Και ένα ρετρό θέμα με τις αγαπημένες σταρ: Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη. Ήταν ανταγωνίστριες ή κολλητές; Μαθαίνουμε την πραγματική τους σχέση και ακούμε τις πιο όμορφες ιστορίες από το ρετρό αρχείο του Λευτέρη Λαμπράκη.