J2US: Οι κριτές «τρέλαναν» τον Σεφερλή: «Θα βγάλω βιβλίο παιδιά»

Κορομηλά: «Δεν πρόκειται να κάνει καριέρα ως τραγουδιστής ρε παιδιά»

Δε σου κάνω τον Άγιο τραγούδησε ο Μαρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή και…«αμάρτησε», προκαλώντας πλήθος σχολίων από την κριτική επιτροπή.

«Μόλις τελειώσει το show θα βγάλω βιβλίο παιδιά. Τι ακριβώς πέρασα τρεις μήνες στο παιχνίδι αυτό. Τι ήθελε από εμένα η επιτροπή, η παραγωγή και το κοινό. Τι μου ζητούσαν την πρώτη φορά, τι μου ζητούσαν την άλλη. Έχω μπερδευτεί κι εγώ» είπε ο ηθοποιός κάνοντας μάλιστα σαρδάμ στη λέξη «μπερδευτεί» και διακωμωδώντας το. Αφορμή ήταν οι «αντικρουόμενες» κριτικές που άκουσε που μία επιβραβεύουν την χαρά που δίνει μέσω του χαρακτήρα του σε κάθε ερμηνεία και μία ζητούν διαφορετική ερμηνευτική προσέγγιση.

«Προσπαθούμε να κάνουμε έναν συνδυασμό μεταξύ κεφιού, διασκέδασης, γέλιου, όσο «επιτρέπεται» να βγάλουμε, δε μας το απαγόρευσε κανείς αλλά ούτε μας είπαν πηγαίνετε μέχρι εκεί, αλλά να πούμε και τραγούδια για να μας κρίνετε τραγουδιστικά» συνέχισε ο ηθοποιός, ο οποίος έκανε τον Γιώργο Θεοφάνους να μην έχει να του αντιτάξει κάτι στα λεγόμενά του.

«Εγώ θεωρώ παιδιά ότι ο Σεφερλής έχει καταμπερδευτεί, τον έχουν ή τον έχουμε καταμπερδέψει. Μια φορά τον χειροκροτούμε γιατί σηκωθήκαμε όλοι και χορεύουμε και γίνεται χαμός. Την άλλη φορά τραγουδάει, του λέμε δεν σε είδαμε να γελάσουμε να διασκεδάσουμε και λέω κλείνονταςο Σεφερλής είναι ο Μάρκος Σεφερλής κλείνεις τα αυτιά σου ακούς το ραδιόφωνο και και ακούς τη φωνή του και την ξεχωρίζεις, δεν πρόκειται να κάνει καριέρα ως τραγουδιστής ρε παιδιά» είπε η Ρούλα Κορομηλά παίρνοντας το λόγο ενώ τη λύση αυτού του… «δράματος» έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής λέγοντας: «Θέλετε να βάλετε τρία εφτάρια και να τελειώνουμε;»

Δείτε το:

//www.youtube.com/embed/9_W0Zu1VBQk