J2US: Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη τραγουδούν Πάολα

Τι είπε η κριτική επιτροπή;

Με ένα «τραγούδι που ακούμε στα ραδιόφωνα» όπως είπε ο Γιώργος Θεοφάνους αναμετρήθηκαν o διαγωνιζόμενος Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Αν και η επιτροπή μοίρασε απλόχερα 23 βαθμούς, στάθηκε πο σκληρή στην κριτική της απέναντι στην ερμηνεία…

//www.youtube.com/embed/PnocHSk85t0

Ρούλα Κορομηλα: Δημήτρη, υπάρχουν κάποιοι σκόπελοι που πρέπει να περάσεις σε κάποιους διαγωνισμούς, θεωρώ ότι απόψε πάλεψες με τα κύματα τα λαϊκά. Έδειξες και απόψε ότι πραγματικά προσπαθείς πολύ αλλά είναι και μερικά τραγούδια που η παραγωγή εσκεμμένα φαντάζομαι μας τα δίνει και καλά κάνει, για να μας δοκιμάσει. Τα πήγες καλά αλλά ήθελα περισσότερα».

Κρατερός Κατσούλης: «Μου πήρε αρκετή ώρα να απεγκλωβιστώ από την εικόνας πως σε βλέπω να τραγουδάς ένα γυναικείο κομμάτι σε ένα ύφος που δε νομίζω ότι σου ταιριάζει και όλο αυτό ήταν λίγο περίεργο.»

Γιώργος Θεοφάνους: «Επιτέλους ακούμε ένα τραγούδι που το ακούμε σήεμρα στα ραδιόφωνα. Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που άκουσα και για να ρίξω το φταίξιμο και στους υπόλοιπους, δε νομίζω ότι σας αβαντάρουν με τις επιλογές αυτές. Δηλαδή από τους Aerosmith μέχρι σήμερα νομίζω ότι είναι λίγο άδικο προς εσένα αυτό που συμβαίνει τώρα. Γιατί δε συμβαίνει σε όλους. Επειδή εσύ έχεις τη δυνατότητα παίζουε λίγο μαζί σου με άλλους που δε την έχουν δεν παίζουμε τόσο πολύ και πάμε στα εύκολα. Τωρα δε μπορώ να πω για τον Μάκρο χωρίς να είναι εδώ, αλλά μίλησα πολλές φορές για τις επιλογές των τραγουδιών που δίνουμε στον Μάρκο.

//www.youtube.com/embed/XTZ2MbSfmPI