Ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα το σπίτι μου και μένω σε κέντρο αστέγων»

«Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»

Το άγχος της στέγασης στέρησε από την ηθοποιό περίπου 13 κιλά. Όχι πως η ηθοποιός νιώθει άσχημα για αυτή την… απώλεια. Η ίδια έγραψε εξάλλου στο twitter της «Το μόνο καλό γύρω από το στρες είναι το χάσιμο κιλών, έπεσα στο νούμερο 6».

Η 41χρονη Danniella Westbrook, λέει πως βρίσκεται σε τέτοια οικονομική δυσχέρεια που αναγκάζεται να βρίσκει κατάλυμα σε κέντρο αστέγων.

Η ηθοποιός έλυσε τη σιωπή της για την εφιαλτική χρονιά που πέρασε. Στην πρώτη εξομολόγηση στην εκπομπή «This Morning» μίλησε για την τωρινή της κατάσταση.

«Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου, να χάνω το ένα πράγμα μετά το άλλο» είπε εξηγώντας πως η τοπική κοινωνία βοήθησε τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της βάζοντας την σε κέντρο αστέγων, όπου βρίσκεται τώρα.

«Ήμουν πολύ τυχερή με τους φίλους μου, μου έστελναν φαγητό για να μας βοηθήσουν» λέει η Danniella, «Πήγα σε τράπεζες τροφίμων τη χρονιά αυτή γιατί δεν είχαμε λεφτά. Ήταν πολύ δύσκολα. Ένας φίλος μου μου δάνεισε το αυτοκίνητο για να μπορώ να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο.

«Ήταν μια σκληρή χρονιά για εμένα, δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ πως έχασα το σπίτι μου και μένω σε κέντρο αστέγων, να βρω άλλο κατάλυμα.» είχε γράψει η ίδια διαδικτυακά.