Το “Iron Challenge” στον ΑΝΤ1!

Η κορυφαία διοργάνωση πολεμικών τεχνών στον ΑΝΤ1 την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 22:15.

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 22.15 ο ΑΝΤ1 προβάλλει σε αποκλειστικότητα μια από τις  μεγαλύτερες διοργανώσεις πολεμικών τεχνών, το επετειακό Iron Challenge.

Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, η εντυπωσιακή διοργάνωση επέστρεψε στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, το Σάββατο 25 Ιουνίου και παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Το Iron Challenge επιφυλάσσει για ακόμα μία φορά νέες ιστορίες πάνω στο ρινγκ με πρωταγωνιστές νέους ήρωες. Αποκορύφωση της βραδιάς, η συνάντηση δύο διεθνώς διακεκριμένων αθλητών, του Φλοριάν Μάρκου και του Ολλανδού Warren Stevelmans που θα αναμετρηθούν πάνω στο ρινγκ για το διεθνή τίτλο WKF, σε μία μάχη που θα κόψει την ανάσα!

Το Iron Challenge θα ξεκινήσει με αγώνες pre-games, ενώ θα ακολουθήσουν future fighters, super fights και 5 συνολικά main games. Θα συμμετέχουν περισσότεροι από 60 Έλληνες και ξένοι αθλητές, σε μεταξύ τους αναμετρήσεις που θα γράψουν ιστορία.

Έκπληξη της βραδιάς, θα είναι το main event της διοργάνωσης, μια μάχη υψηλού επιπέδου που δεν περιμένει κανείς!

Η διοργάνωση θα συνδυάσει το αθλητικό θέαμα με παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα οποία θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά.