Ιωάννα Λίλη: Δείτε φωτογραφίες από το τρέιλερ του «Όλα Καλά»

Η εκπομπή του Μακεδονία TV επιστρέφει...

Σε λίγες ημέρες το «Όλα Καλά» επιστρέφει στο Μακεδονιία TV με την Ιωάννα Λίλη στο τιμόνι της εκπομπής και την υπόλοιπη παρέα ανανεωμένη. Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ η Ιωάννα Λίλη βρίσκεται ξαπλωμένη σε μία αιώρα στην παραλία φορώντας γούνα!

«Φίλοι μου αγαπημένοι- ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ – σε όλους!!!!!Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!!! Είμαστε πολύ κοντά επίσης να σας πω-για να ξεκινήσουμε την εκπομπή μας. Σε λίγες μέρες βγαίνει στον αέρα και το trailer της εκπομπής μας. Photo από τα γυρίσματα- beach bar (Sahara)!!!!» Να 'μαστε λοιπόν όλοι μαζί!!!!! (Ανανεωμένοι-έτοιμοι-χαρούμενοι-γεμάτοι διάθεση να σας φτιάξουμε τα απογεύματα σας )!!!!! Από αριστερά προς δεξιά- Ελένη-το κορίτσι με το εκπληκτικό χέρι για make up, η Γλύκα μας-styling-απαραίτητη,το Σοφάκι και ο Μιχάλης που γνωρίζετε ήδη και αγαπήσατε και καλωσορίζουμε το καινούριο μέλος στην παρέα μας-την Έλενα!!!!!!Φιλιά σε όλους!!!!!!!» έγραψε η παρουσιάστρια συνοδεύοντας τις φωτογραφίες της.

 

Καλο σας βραδυ φιλοι μου!!!!! #goodnight #myfriends #seeu #soon #loveu #missu!!!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

 

 

Να'μαστε λοιπον ολοι μαζι!!!!! ( Ανανεωμενοι-ετοιμοι-χαρουμενοι-γεματοι διαθεση να σας φτιαξουμε τα απογευματα σας )!!!!! Απο αριστερα προς δεξια- Ελενη-το κοριτσι με το εκπληκτικο χερι για make up, η Γλυκα μας-styling-απαραιτητη,το Σοφακι και ο Μιχαλης που γνωριζετε ηδη και αγαπησατε και καλωσοριζουμε το καινουριο μελος στην παρεα μας-την Ελενα!!!!!!Φιλια σε ολους!!!!!!! #lovely #team #friends #happiness #wellcome #new #friend

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις