«Ήμουν 4 μέρες με εγκαύματα. Αιμορραγούσα. Πύον αίματα και δέρμα να φεύγει»

Συγκλονίζει η περιγραφή της...

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μιλώντας για το Survivor στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως σε σχέση με αυτό που είχε ζήσει η ίδια, θα έπρεπε να έχει ίσως έναν άλλο τίτλο, αφού στην συγκεκριμένη παραγωγή, όλοι οι γιατροί είναι από πάνω τους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

[dfp_ads id=236982]

«Βλέπω όλους τους γιατρούς που τρέχουν όλοι και παθαίνω σοκ. Και θυμάμαι εγώ που ήμουν 4 μέρες με εγκαύματα πρώτου βαθμού στα πόδια μου, να αιμορραγώ από πύον, αίματα και δέρμα να φεύγει. Να ουρλιάζω σε δημοσιογράφους, στην παραγωγή, φέρτε έναν γιατρό, πεθαίνω, δεν μπορώ να σηκωθώ πια από την καλύβα. Και μου τους έφεραν μετά από 4 μέρες.

Πήρα 2 μορφίνες για να μου καθαρίσουν τις πληγές. Δεν υπήρχαν γιατροί σε εμένα ξεκάθαρα. Ήταν διακοσμητικό στοιχείο οι γιατροί. Τώρα έχουν πάρει το μάθημα τους και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στην παραγωγή του ΣΚΑΙ, ότι με το παραμικρό αν μη τι άλλο φροντίζουν την υγεία των παιδιών, των ανθρώπων που είναι εκεί.

Υπήρχαν γιατροί βεβαίως, αλλά δεν ερχόντουσαν γιατί ίσως ήθελαν να πουλήσουν πιο πολύ τον πόνο και όλο αυτό που περνούσαμε, για να μην δείξουν στον κόσμο ότι είναι όντως Survivor. Για αυτό σου λέω, αυτό το συγκεκριμένο, θα έπρεπε να έχει έναν άλλο τίτλο, δεν είναι Survivor.