Ημέρα τηλεοπτικής …βασιλειάδας!

Διαβάστε πώς διαμορφώνεται το σημερινό πρόγραμμα των καναλιών. Και πώς μπορείτε να το "παρακολουθήσετε" μαζί μας λεπτό προς λεπτό μέσω του Tlife!

Πρόσκληση μπορεί να μην έλαβαν, φρόντισαν όμως για την «πρώτη θέση» στο βασιλικό γάμο! Alpha και Star έχουν μαζέψει βαλίτσες για Λονδίνο από καιρό και έχουν ξεκινήσει… μαραθώνιο κάλυψης του γεγονότος με  ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με τους απεσταλμούς τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η γαμήλια τελετή στο αβαείο του Ουέστµινστερ θα ξεκινήσει στις 13.00 (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί στις 13.15. Θα προηγηθούν οι προσελεύσεις και θα ακολουθήσει η άφιξη στο Μπάκιγχαμ και το φιλί στο μπαλκόνι των ανακτόρων! 

Οι ανταποκρίσεις ξεκίνησαν από τις 07.00 στη διάρκεια των εκποµπών «Πρωινή Μελέτη»(Star) και «Πάνω στην ώρα»(Alpha). Στις 10.00 το Star έχει «επιστρατεύσει» τον Θοδωρή Δρακάκη στην έκτακτη εκποµπή «Ο γάµος της χρονιάς», διάρκειας δυόµισι ωρών. Τη σκυτάλη παραλαµβάνουν το µεσηµεριανό δελτίο και οι εκποµπές «Super Star» και «Αξίζει να το ζεις». Στο πλευρό του Star θα βρίσκεται από νωρίς ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων, Χρήστος Ζαμπούνης!

Ο Alpha θα συνεχίσει τις δικές του συνδέσεις µε τη βρετανική πρωτεύουσα μέσα από τις εκποµπές «Καφές µε την Ελένη», «Κους κους το µεσηµέρι» και «∆έστε τους», ενώ την ίδια στιγμή μέσα από το twitter η Κατερίνα Ζαρίφη θα περιγράφει όσα διαδραµατίζονται στο Λονδίνο.

Αδιάφορα ωστόσο, δεν θα μείνουν και τα υπόλοιπα κανάλια…

Το Mega έχει προγραμματίσει απευθείας συνδέσεις στη διάρκεια της πρωινής ψυχαγωγικής εκποµπής «Πρωινό µoυ» με τον Γιώργο Λιάγκα  και την ομάδα του να δηλώνουν  πανέτοιμοι για τον αυριανό σχολιασμό!  Στον ΣΚΑΪ το «βάρος» πέφτει στην Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή «Σκάι Τώρα», που θα καλύψει την εκπομπή, λίγο μετά τη μια στην παρέα θα προστεθεί και η Εύα Αντωνοπούλου. Στη συνέχεια θα συνεχίσει κανονικά η εκπομπή «ΣΚΑΪ life» με σχολιασμός επί του θέματος…

Πιστή στο ύφος της, η NET  θα «καλύψει δηµοσιογραφικά το γεγονός», όπως ανακοίνωσε προχθές, από τα δελτία ειδήσεων και τις εκποµπές που κατά τη διάρκεια της γαµήλιας τελετής θα είναι στον αέρα.

Εσείς παρακολουθείστε την online κάλυψη του γάμου στο Tlife τώρα!