Ηλίας Βρεττός για το χωρισμό του με Αραβανή: «Το τι έγινε το ξέρετε»

Ο Γιώργος Λιάγκας «ανέκρινε» τον Ηλία Βρεττό...

Μετά από τόσες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μέσα στο Πρωινό για το χωρισμό του Ηλία Βρεττού και της Ευαγγελίας Αραβανή, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Πρωινό για να τα πουν και από κοντά. Ο παρουσιαστής ζήτησε απαντήσεις και ο Ηλίας Βρεττός τις έδωσε διατηρώντας τον ίδιο κομψό τρόπο που έχει διατηρήσει από την αρχή.

«Το τι έγινε το ξέρετε. Έχει γίνει τόσος θόρυβος για αυτό το πράγμα που νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι εγώ πάνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα όσον αφορά στα χρόνια και όλο αυτό που είπες, νομίζω ότι έτσι είναι οι σχέσεις. Είσαι με έναν άνθρωπο, είσαι καλά, κάποια στιγμή συμβαίνει κάτι και προχωράει πάρακάτω κι αυτό είναι και το ωραίο σε αυτή τη ζωή. Εμένα γενικά μου αρέσει να βλέπω πολύ θετικά τα πράγματα. Πραγματικά σας λέω με το χέρι στην καρδιά ότι είμαι στην καλύτερη φάση που έχω υπάρχει τα τελευταία τρία χρόνια αυτή τη στιγμή.

Οπωσδήποτε όταν κάτι συμβαίνει ξαφνικά παθαίνεις ένα σοκ. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα είναι διατεθειμένος να βγεις από όλο αυτό. Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου. Με βοήθησε πάρα πολύ ο λόγος και ο τρόπος που έγινε όλο αυτό. Ότι δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε κάνει να προχωρήσεις πιο γρήγορα παρακάτω, να το απομυθοποιήσεις. Επίσης το κυριότερο είναι η δουλειά μου γιατί όλη αυτή η αγάπη από τον κόσμο λειτουργεί πολύ ψυχοθεραπευτικά» είπε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος δεν απάντησε στο αν έχει νέα σχέση, αλλά δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

https://www.youtube.com/embed/3J29nKFW_aI