Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Τι έχει συμβεί με την εκπομπή του στην ΕΡΤ; Τι είπε για το κόστος της;

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Όσα αποκάλυψε στο Έτοιμο το πρωινό.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Έτοιμο το πρωινό και μίλησε σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ2. Ο ηθοποιός το επιβεβαίωσε, αν και διαχώρισε το concept της από εκείνο του φίλου του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει αυτή η εκπομπή λόγω δικών του υποχρεώσεων αλλά και γραφειοκρατικών θεμάτων που υπάρχουν.

[dfp_ads id=236982]

«Ισχύει η πρόταση για την εκπομπή, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί υπάρχουν γραφειοκρατικά ζητήματα κι επειδή πέρασε ο χρόνος, δεν ξέρω αν θα έχω και χρόνο λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είναι μια πρόταση να γίνει μια εκπομπή που αφορά το ελληνικό τραγούδι στην ελληνική μουσική. Βέβαια γράφτηκε ότι θα είναι ίδια με του Σπύρου Παπαδόπουλου. Δεν έχει καμία σχέση, από την την πρώτη κουβέντα που κάναμε το concept δεν έχει καμία σχέση με την ανάλογη του Σπύρου. Αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει εμπλοκή από ότι ξέρω. Υπάρχει μια παράταση, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι διαθέσιμος εγώ. Γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να προγραμματιστούμε, πέφτει η μία δουλειά πάνω στην άλλη» είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Αναφορικά με το κόστος τους εκπομπής το οποίο είχε σχολιαστεί, ο ηθοποιός ανέφερε πως είναι μια εκπομπή που έχει αρκετές απαιτήσεις όσον αφορά στον αριθμό των συντελεστών για να βγει στον αέρα.

«Τα μεγάλα ποσά είναι μύθος που λέει και ο Κρατερός. Είναι φυσιολογικά κόστη. Γιατί σκεφτείτε ότι σε αυτή την εκπομπή από ότι μου είπε ο παραγωγός υπολόγιζε να δουλέψουν ειδικότητες με 58 κωδικούς. Άμα δουλεύουν 58 άνθρωποι… Εντάξει είναι live. Άμα κάνεις ηχογράφηση live και έχεις ένα αφιέρωμα στον Σαββόπουλο για παράδειγμα, που είχε προγραμματιστεί, και έχεις 5 με 7 μουσικούς, 3 τεχνικούς, δημοσιογράφους…».

Πόσο θα κοστίζει κάθε επεισόδιο της εκπομπής του;