Ιδιαίτερα κέικ στις «Γλυκές Αλχημείες»

Ο Στέλιος Παρλιάρος και ο Φώτης Χρυσανθίδης την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Τα κέικ αποτελούν την πιο γλυκιά συντροφιά για το πρωϊνό, το σχολείο, τις φιλικές συγκεντρώσεις και όλοι πάντα απολαμβάνουν ένα νόστιμο σπιτικό κέικ. Ο Στέλιος Παρλιάρος μαζί με τον Φώτη Χρυσανθίδη, θα δείξουν συνταγές για λαχταριστά και εύκολα κέικ για όλα τα γούστα.
 
Τριπλό κέικ φουντουκιού με πάστα σοκολάτας. Στρώσεις από κέικ με άρωμα καφέ, λευκό και σοκολατένιο «ντύνονται» με λαχταριστή πάστα σοκολάτας, για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό γλυκό για το σπίτι, για το παιδικό πάρτυ, για ένα κάλεσμα σε φίλους. Αυτό το κέικ θα κάνει μικρούς και μεγάλους να γλείφουν τα δάχτυλα τους…
 
Κέικ χωρίς γλουτένη. Ο Στέλιος προτείνει ένα υγρό και αρωματικό κέικ, το οποίο θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Τα υπέροχα αρώματα του πορτοκαλιού, της κανέλας και των ξηρών καρπών εμπλουτίζουν όχι μόνο ένα πεντανόστιμο, αλλά και πολύ υγιεινό γλυκό.
 
Πλούσιο σοκολατένιο κέικ. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για το πιο αγαπημένο κέικ μικρών και μεγάλων. Με κύριο συστατικό τη σοκολάτα, ο Στέλιος μαζί με τον Φώτη θα καθοδηγήσουν τους τηλεθεατές για να δημιουργήσουν το πιο γλυκό συνοδευτικό για το τσάι και τον καφέ.