Ιάκωβος Μυλωνάς: Έγινε τεστ DNA και αναγνώρισα το παιδί

Ο ηθοποιός μίλησε στη «Μία» για την αναγνώριση της κορούλας του και την πατρότητα που του άλλαξε τη ζωή.

Πριν από ένα χρόνο ο γνωστός ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν η πρώην σύντροφός του και αγαπημένη του ζητούσε να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας, την αναγνώριση του παιδιού τους και την απαιτούμενη διατροφή γαι να μπορέσει να το μεγαλώσει. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα ο Ιάκωβος Μυλωνάς, πρών συνεργάτης της εκπομπής Όλα Καλά του Μακεδονία TV, μίλησε για την υπόθεση.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του παιδιού. Πρέπει να γίνει ένα δικαστήριο το Φλεβάρη για αν φιξαριστεί η διατροφή που δίνω τώρα, αλλά για να πάρει μια μορφή ότι θα είναι οριστική.

Η αλήθεια ήταν ότι τα έχασα. Από τη μία χαιρόμουν, από την άλλη τα είχα χαμένα, ήταν μεικτό το συναίσθημα. Γίναν πολύ γρήγορα τα πράγματα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Έγινε τεστ DNA και έγινε η αναγνώριση άμεσα. Το τεστ DNA χρειάστηκε επειδή η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ σύντομη, δηλαδή η κοπέλα έμεινε έγκυος μέσα σε ένα μήνα και όλα αυτά φέραν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το θέμα ήταν ότι λόγω κάποιων προστριβών που είχαμε με τη μητέρα του παιδιού τη συγκεκριμένη περίοδο, υπήρξε ένας χωρισμός, ο οποίος ήταν σε λάθος στιγμή. Δεν είχαμε μια σοβαρή διαφωνία, ήταν ότι δεν γνωριζόμασταν. Ότι ήρθε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το χειριστούμε. Γιατί ενώ είμασταν ένα εντελώς ανέμελο ζευγάρι, ξαφνικά είμαστε γονείς.» 

«Νομίζω ότι είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη μητέρα του παιδιού. Όχι δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Έγιναν κάποιες προσπάθειες, αλλά επειδή είχαν μπερδευτεί πάρα πολύ τα πράγματα, δεν μπόρεσαν να ξεμπερδευτούν, χρειαζόταν χρόνος. Και βέβαια την αγαπάω πάρα πολύ. Ο έρωτας δεν έχει να κάνει μονάχα με αυτά που θέλεις, έχει να κάνει και με τις συνθήκες των πραγμάτων. Εκείνη μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη, εμένα η δουλειά μου με φέρνει τώρα στη Αθήνα.» προσθέτει ο ηθοποιός.