«Η ζωή μου ήταν πάντα κάποιου επιπέδου… κρυβόμουν για να μη με δουν στα σκάφη»

«Την περίοδο των αγανακτισμένων δεν έμπαινα στο μετρό»

Η Φωτεινή Πιπιλή άνοιξε το σπίτι της στο κέντρο στην Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και μίλησε για κομμάτια της ζωής της.
«Την περίοδο εκείνη την τραγική, των αγανακτισμένων, που καταλάβαμε ότι ήταν δήθεν αγανακτισμένοι δήθεν αγανακτισμένοι, ήταν ένας αχταρμάς που ήθελε την εξουσία και απεδείχθη, δεν έμπαινα» λέει, τονίζοντας ότι τώρα το χρησιμοποιεί ξανά.
Η δημοσιογράφος μίλησε ακόμα για την πιθανότητα να βγάλει ένα βιβλίο για τη δημοσιογραφική της ζωή, ενώ όταν η κουβέντα έρχεται στα προσωπικά, η ίδια είναι απόλυτη.
«Η προσωπική μου ζωή είναι όπως ήταν πάντα. Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Ήταν μια ευφυής κίνηση που αποδεικνύεται ευφυής τώρα λόγω του διαδικτύου και όλων των μεσημεριανάδικών. Ποτέ δεν θεωρούσα, ίσως επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ σταρ. Δεν ενδιέφερε κανέναν, η Πιπιλή που ήταν δημοσιογράφος πολύ ερευνητική, έλεγε τη γνώμη τη σκληρή, η προσωπική της ζωή. Εμένα ο κύκλος και ο τρόπος ζωής μου ήταν κάποιου επιπέδου ανέκαθεν. Τι να κάνουμε. Ξέρετε ότι δυσκολευόμουν και κρυβόμουν για να μη με δουν να είμαι σε ένα σκάφος;»