Η ξεκαρδιστική φάρσα του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Φάνη Λαμπρόπουλο

Ένα πολύ καλό... κορίτσι έπρεπε να ενσαρκώσει στην φάρσα της ημέρας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος...

Ένα πολύ καλό… κορίτσι έπρεπε να ενσαρκώσει στην φάρσα της ημέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος! Με την φωνή της Ελένης Κιτσόλα θα προσκαλούσε τον Φάνη Λαμπρόπουλο σε ένα event για το χριστουγεννιάτικο bazaar, όπου αυτός θα ερχόταν ντυμένος σέξυ Άη Βασίλης και αυτή ως ακόμα πιο σέξυ Ρούντολφ. Ναι, καλά καταλάβατε. Ρούντολφ το ελαφάκι. Οι λέξεις που έπρεπε με κάποιο τρόπο να ενσωματώσει ο Φώτης στην τηλεφωνική συνομιλία ήταν: Μπουζόκλειδο, αλεπού, χνουδωτό και μπούτια!

Όταν απάντησε στην κλήση ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Κιτσόλα δεν έχασε χρόνο και του μίλησε για το νέο Crossft-άδικο που ετοιμάζεται να εγκαινιάσει στα Βόρεια Προάστια, το οποίο είναι «πολύ χλιδή, δεν είναι καμιά μπίχλα». Η απορία του παρουσιαστή ήταν «με έχετε δει από κοντά;» αλλά έμεινε σχεδόν άφωνος όταν ο Φώτης με την φωνή της γυμνάστριας του είπε για ποια ακριβώς δουλειά τον ήθελε.

«Χορεύετε καταπληκτικά, σας έχω δει και θα ήθελα να έρθετε εσείς ντυμένος Άη Βασίλης, εγώ Ρούντολφ το ελαφάκι και μετά να χορέψουμε μαζί ένα twerking! Θα βγάλετε το γουνάκι, θα σας έχω ρίξει και μια αλεπού πάνω…»
Κάπου εκεί την κατάλαβε την πλάκα ο Φάνης Λαμπρόπουλος…