Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «Βράδυ»

Την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 23:00.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η επιτυχημένη παρουσιάστρια, αποκαλύπτει την πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα της αλλά και εκείνη την υπόθεση από το «Πάμε Πακέτο» που θα θυμάται για πάντα. Μοιράζεται τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της, μιλά για το μεγάλο πάθος της, το Beach Volley και δίνει healthy tips στους τηλεθεατές.

Η Ραχήλ Μακρή έρχεται στην εκπομπή για μια ανατρεπτική συνέντευξη. Η γνωστή πολιτικός μιλάει για την ένταξή της στην «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τη σχέση της με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ενώ αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό για… τα καλλιστεία.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βάζει… φωτιά στο «Βράδυ» μας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Μιλά για τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, αποκαλύπτει το νέο του τηλεοπτικό βήμα που θα συζητηθεί και δίνει ένα ξεχωριστό δώρο στον Πέτρο.

Η Ράνια Κωστάκη, η εκρηκτική ραδιοφωνική παραγωγός, έχει διάθεση για αποκαλύψεις και χωρίς ταμπού απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις. Παραδέχεται πως είναι παραδοσιακή γυναίκα, πως θέλει τον άνδρα δίπλα της και ότι της αρέσει το… πικάντικο φλερτ. Τι λέει για τον χαμό του αγαπημένου της φίλου Παντελή Παντελίδη;

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.