Η Βέφα Αλεξιάδου εξηγεί γιατί δεν φοράει μαύρα και δηλώνει έτοιμη να ξαναβγεί στην τηλεόραση

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του JoinUs αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:00;

Σάββατο 18 Απριλίου
Η Βέφα Αλεξιάδου μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πώς βιώνει το τραγικό θάνατο των δύο παιδιών της, εξηγεί γιατί δεν φοράει μαύρα και δηλώνει έτοιμη να ξαναβγεί στην τηλεόραση.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συναντά τον Βασίλειο Κωστέτσο που μιλάει για τη ζωή του και τα λαμπερά super models. Αγαπάμε τη μόδα. Γι’ αυτό το λόγο δείχνουμε τις καλύτερες στιγμές που είδαμε στο Athens Exclusive Designers Week και παρακολουθούμε τις τάσεις της άνοιξης με τη βοήθεια της fashion editor του followme.gr. Γυμναζόμαστε με τη νέα προπόνηση που προτείνει η Σόφη Πασχάλη, το flowbility.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει τέλειο πιλάφι με ψητά λαχανικά και η Εμμανουέλα Κόκκαλη μια δροσερή σαλάτα με iceberg με αβοκάντο και μπέικον. Μαθαίνουμε την ιστορία του σουτιέν, πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε ώστε να απολαμβάνουμε τις καινοτομίες και την άνεση του σήμερα. Πάμε θέατρο στην παράσταση Πουπουλένιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, τρώμε σούσι στο wagamama και μαθαίνουμε να κάνουμε το σωστό μπάνιο για να φροντίζουμε το δέρμα μας. Για το τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κάνει βόλτα μαζί μας στην Αθήνα και απαντάει σε αδιάκριτες και αστείες ερωτήσεις.

Κυριακή 19 Απριλίου
Η Ζήνα Κουτσελίνη κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για τη Μενεγάκη, τον Λιάγκα, τη Σκορδά και την τηλεόραση.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια ιδιαίτερη σαλάτα του Καίσαρα και η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει λαχταριστά κιμαδοπιτάκια με ζύμη κουρού. Γυμναζόμαστε με διάδρομο, ελλειπτικό και steps. Μαθαίνουμε τους κανόνες για την προσωπική μας υγιεινή και η Ειρήνη Πασχαλέρη δίνει συμβουλές για το τι να ψωνίσουμε απ’ το σούπερ μάρκετ αν κάνουμε δίαιτα. Η life coach, Νάνσυ Μαλλέρου, μας μαθαίνει πώς να κάνουμε πράξη όλα όσα θέλουμε. Βλέπουμε πώς να κάνουμε μόνες μας ένα πανεύκολο σινιόν μέσα σε 2 λεπτά, καταπολεμάμε την κυτταρίτιδα με αναίμακτο τρόπο και πάμε σινεμά σε δύο ταινίες.