Η Β. Τριφύλλη αποκαλύπτει στην Τατιάνα: “Χειρουργήθηκα το πρωί και το απόγευμα πήγα για πρόβα στο Dancing!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars 3” και τη μεγάλη αγάπη που δέχτηκε από το κοινό, την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κάνει ποτέ παιδί μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στην Τατιάνα και την εκπομπή "Μίλα".

 Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε και την περιπέτεια με την υγεία της που είχε, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο show χορού. Η Βάσια Τριφύλλη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αναγκάστηκε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση κατά την περίοδο της συμμετοχής στο Dancing για την οποία δεν έμαθε κανείς τίποτα. “Χειρουργήθηκα το πρωί και το απόγευμα πήγα για πρόβα στο Dancing!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας γενικά για το show χορού, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε πως χάρηκε πολύ με τη συμμετοχή της και την αγάπη του κόσμου που δέχτηκε και εξομολογήθηκε πως συμμετείχε με δική της πρωτοβουλία. “Πήγα στο Λάτσιο και του είπα πως θέλω να χορέψω. Στην αρχή δεν με πίστεψαν”.

Τέλος, αναφερόμενη στο γεγονός πως δεν έκανε ποτέ παιδί, σημείωσε: “Η φύση με τιμώρησε και δεν έκανα παιδί, γιατί στο παρελθόν έκανα δυο αμβλώσεις”.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή

Διαβάστε ακόμα

Αφέθηκε ελεύθερος ο κοσμηματοπώλης Γ. Τσαγκαράκης. Κατηγορείται ότι είχε προσλάβει αστυνομικό να παρακολουθεί τη γυναίκα του.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Με την βοήθεια του ομίλου Υγεία βρήκαν δουλειά τα αδέλφια που γνωρίσαμε στο ΜΙΛΑ και έτρωγαν στα συσσίτια

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Δ. Καμπόλη στην Τατιάνα:“Έχασα μητέρα και περιουσία από φωτιά στο σπίτι μας”

O Gangnam Style χορός της Τατιάνας με τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι βίασε και έκαψε τη Zωή στο MΙΛΑ.

Τατιάνα Στεφανίδου: Μου ταιριάζει η ενημέρωση

Η Demy απαντάει στις ερωτήσεις της Τατιάνας!