Η Τζένη Μπότση στο τιμόνι του Traction

Η πανέμορφη ηθοποιός παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο το ολόφρεσκο και λαοφιλές Τoyota Αuris.

O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται την Τζένη Μπότση στο «Traction» σήμερα 22 Φεβρουαρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εκείνη, παίρνει το τιμόνι στα χέρια της, οδηγεί με χαρακτηριστική άνεση και παράλληλα μιλάει για το αυτοκίνητο, για την ίδια, αλλά και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί σήμερα “Η Μαρινέλλα συναντάει τη Βέμπο”.

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής

Mercedes C-Class
Ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στη γκάμα της Mercedes-Benz αλλάζει και εκσυγχρονίζεται, όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό, αφού η C-Class αποτελούσε ούτως ή άλλως σημείο αναφοράς στην κατηγορία της. Ελαφρώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις, αλλά πιο ελαφριά και, κυρίως, πιο οικονομική, η νέα εκδοχή της C-Class αλλάζει ριζικά και είναι εφοδιασμένη με τεχνολογικές λύσεις αιχμής σε όλους τους τομείς. Η νέα Mercedes C-Class θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να θυμηθεί κανείς ξανά γιατί το αυτοκίνητο είναι σημαντικό στη ζωή μας!

Τα ευφάνταστα αυτοκίνητα
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος συνεργάτης της εκπομπής, ο αμερικάνος πολύπειρος χολιγουντιανός σκηνοθέτης, καταφθάνει στο στούντιο προσκεκλημένος από το «Traction», προκειμένου να παρουσιάσει τα ευφάνταστα και αξέχαστα αυτοκίνητα που έχουν κατά καιρούς εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους φίλους της μεγάλης οθόνης. Πλούσιο το θέαμα, στα ύψη το ενδιαφέρον, μόνο που μερικά εξ αυτών τα γνωρίζει μόνον ο ίδιος…

VW Eco Fuel vs Eco Up!
Ένας συντάκτης της εκπομπής θέλει να πεταχτεί μέχρι τη Λαμία με ένα VW Passat Eco Fuel και ζητά δανεικά για βενζίνη από ένα συνεργάτη του, που του δίνει ..20 ευρώ! Tου λέει μάλιστα πως θα του περισσέψουν μερικά και πως ο λόγος οφείλεται στο εγκατεστημένο από το εργοστάσιο σύστημα καύσης φυσικού αερίου, που υπάρχει και στο δεύτερο αυτοκίνητο της παρέας, το VW Eco Up! Εντυπωσιασμένος, παίρνει «λάθος» αυτοκίνητο και φεύγει ανακουφισμένος…

Kymco Xciting 400i ABS
Scooter δεν σημαίνει απαραίτητα κυκλοφορία αποκλειστικά μέσα στην πόλη και μάρτυρας το Kymco Xciting 400i, το δυνατότερο scooter μέχρι τα 500 κυβικά, που αισθάνεται το ίδιο άνετα τόσο στις καθημερινές διαδρομές όσο και στην απόδραση του Σαββατοκύριακου ή ακόμα και στον αυτοκινητόδρομο. Άνετο, σύγχρονο, με πλούσιο εξοπλισμό, έρχεται τώρα και σε έκδοση με ABS για ασφάλεια στο μάξιμουμ!  

Διαβάστε ακόμα: 

O Κώστας Ευρυπιώτης στο Traction