Η συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Μάρκο Σεφερλή και οι αποκαλύψεις…

«Δεν θα σας πω τι είπαμε με τον Σεφερλή γιατί θα ανάψω φωτιές και πυρκαγιές! Θα πω μια ιστορία που δεν την έχω ξαναπεί...»

Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Μάρκο Σεφερλή και μάλιστα έβγαλαν μαζί φωτογραφία την οποία ανέβασαν στο διαδίκτυο. «Δεν θα σας πω τι είπαμε με τον Σεφερλή γιατί θα ανάψω φωτιές και πυρκαγιές. Θα πω μια ιστορία που δεν την έχω ξαναπεί», ανέφερε ο Γιώργος όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του για το περιεχόμενο όσων συζήτησαν.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στη συνέχεια: «Όταν ήμασταν με την Φαίη στο Mega θέλαμε πολύ να τον φέρουμε καλεσμένο. Στο Mega τότε υπήρχε ένα στέλεχος που μας τον έκοβε γιατί έλεγε ότι δεν είναι του επιπέδου του Mega ο Σεφερλής. Το ίδιο αυτό στέλεχος, όταν είχε γίνει η πρόταση να πάω εγώ στο Mega να κάνω τηλεπαιχνίδια, είχε πει ότι ο Λιάγκας που είναι λαϊκός δεν τον θέλουμε στο Mega. Το ίδιο είχαν πει και για την Φαίη. Μου τον είχαν κόψει ως καλεσμένο τρεις φορές, δεν ήθελαν να τον δουν στα μάτια τους. Όταν τον φωνάξαμε καλεσμένο, τον είδαν και μου έστειλαν μήνυμα όσο ήμασταν στον αέρα «κάνε του πρόταση εσύ ως Λιάγκας να έρθει στο «Just The 2 Of Us». Και τότε έλεγα ότι αν ποτέ φεύγαμε από το Μega θα ήταν ένας δυνατός αντίπαλος».

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε επίσης ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι σύντομα καλεσμένος στο Πρωινό.

https://www.youtube.com/embed/VmcdRkvTn6k