Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Νικολαΐδου για τον καρκίνο

"Ήταν στους λεμφαδένες αλλά είχε περάσει στο μυαλό και στο κεφάλι."

Η Κάτια Νικολαϊδου καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη εξομολογήθηκε τα πάντα γύρω από τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν αρρώστησε με καρκίνο στους λεμφαδένες και πόσο της κόστισε ο χωρισμός της με τον Οδυσσέα Σταμούλη: «Έρχεται μία μέρα που χτυπάει ο καρκίνος την πόρτα. Και εκεί είναι αυτό που λέμε, όταν συμβαίνει στον διπλανό μας λυπόμαστε και είμαστε τόσο σίγουροι ότι δε θα συμβεί ποτέ σε έμάς. Ήταν δύσκολα. Εγώ ένιωθα ότι θα τα καταφέρω. Είχα πάρα πολύ μεγάλη θέληση, είπα θα ζήσω.»

Η αρρώστια και η θεραπεία…
«Ήταν στους λεμφαδένες αλλά είχε περάσει στο μυαλό και στο κεφάλι. Non Hodgkin ήταν αλλά στο τελευταίο στάδιο. Βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Δεν ήθελα να κρυφτώ, δεν κρύφτηκα ποτέ, κυκλοφορούσα καραφλή. Έκανα αυθυποβολή. Ήμουν επτά ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό και σε κάθε σταγόνα έλεγα «Τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκίνου. Τώρα ένα δεύτερο. Αλλά το πίστευα.

Η ανησυχία για τους γονείς της…
«Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ αλλά πρέπει να σου πω πως με πόσο θάρρος το αντιμετώπισαν, δεν το περίμενα. Εγώ φοβόμουν για εκείνους όταν το έμαθα. Θα γίνω εγώ καλά και θα μου πάθουν τίποτα εκείνοι.»

Ο χωρισμός με τον άντρα της…
«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει. Χωρίσαμε μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια. Σε ανθρώπινο επίπεδο. ¨Ερχεται μια μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και δε νιώθεις ότι είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι. Σαν άνθρωπος νιώθεις άσχημα.»

//www.youtube.com/embed/QaWMBE60hqQ