Η συγκίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο παρουσιαστής του "MEGA με ΜΙΑ" βρέθηκε στο STAR και στην εκπομπή "Μία"

Ένας από τους αγαπημένους καλεσμένους της Τατιάνας Στεφανίδου ο Μάρκος Σεφερλής, τον οποίο έχουμε απολαύσει και σε παλαιότερες εκπομπές της παρουσιάστριας σε ξεκαρδιστικές στιγμές, μίλησε σήμερα στη «Μία» για τη σχέση του με την σύζυγο του, το πρωινό και την κριτική που δέχτηκε, αλλά και το νέο βραδινό show που ετοιμάζει στο κανάλι.

Με ένα ουσιαστικό ευχαριστώ σε εκείνον, έκλεισε την σημερινή εκπομπή η Τατιάνα Στεφανίδου: «Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ. Είσαι από τους ανθρώπους που όταν έχεις έναν φίλο τον τιμάς. Θα μπορούσες να πας σε μία εκπομπή η οποία να είναι σε ένα μεγάλο κανάλι, να σαρώνει σε τηλεθέαση, να κάνεις το κομμάτι σου. Εσύ ήρθες σε εμένα επειδή έχουμε αυτή τη σχέση και θέλω να σου πω ότι αυτό με τίμησε πολύ και αισθάνομαι ότι τώρα που είχα εγώ ανάγκη να έρθεις στην εκπομπή μου, δεν με ξέχασες και αυτό μου αρέσει και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.»

Τα ειλικρινή λόγια του Μάρκου που ακολούθησαν συγκίνησαν την παρουσιάστρια: «Ευχαριστώ που με κάλεσες, δεν μπορώ να μιλήσω όταν ακούω τέτοια λόγια. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ξεχνάω κι εγώ ανθρώπους που με έχουν στηρίξει, που με έχουν βοηθήσει, όπως σου έλεγα και πριν την προσωπική μου ιστορία, δεν ξεχνάω. Και είναι δύσκολο όχι στον χώρο τον δικό μας, γενικά. Δεν λέμε ευχαριστώ, δεν χρωστάμε ευγνωμοσύνη σε κανέναν, νομίζουμε όταν ξεπερνάμε τα δύσκολα ότι μόνοι μας το καταφέραμε και προχωράμε και δεν κοιτάμε πίσω, εγώ δεν είμαι έτσι. Και έκανα μια δήλωση, κάπως παρεξηγημένη, ότι όπως ήρθαμε στο πρωινό έτσι θα φύγουμε, εννοούσα αναλλοίωτοι σαν χαρακτήρες. Δηλαδή δεν είναι επειδή πήγαμε στο πρωινό και το λέω με βάση αυτό που είπες, το μεγάλο κανάλι, ότι κάτι άλλαξε, εμείς ξέρουμε τι είμαστε και πριν το πρωινό κάναμε κάτι, είχαμε μια δουλειά και εκεί είμαστε και αφιερωμένοι και δωσμένοι. Αυτό το κάνουμε με πολύ αγάπη πάλι για τον κόσμο αλλά δεν θα αμας αλλάξει τον χαρακτήρα, επειδή είναι το MEGA και επειδή παρουσιάζουμε το πρωινό. Αυτό εννοούσα και αυτό ισχύει και είναι αρχή για μένα στη ζωή μου. Δεν ξεχνάω τους ανθρώπους που με αγαπάνε, που τους αγαπάω, που με έχουν στηρίξει και είμαι πάντα δίπλα τους.»

Δείτε το στιγμιότυπο: