Η σπόντα της Μαρίας Σολωμού: «Για κάποιους δεν είμαι μέσα στη λίστα των ηθοποιών που μπορούν να…»

Τι θα την οδηγούσε να εγκαταλέιψει την ηθοποιία;

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Like» και στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και μίλησε τόσο για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, όσο και για το νέο της ρόλο στο «Μάνα Χ Ουρανού»: «Νομίζω ότι ο ρόλος που θα υποδυθώ είναι γραμμένος πάνω μου, όσο κι αν για κάποιους δεν είμαι μέσα στη λίστα των ηθοποιών που μπορούν να τον ερμηνεύσουν.»

Ποιοι αμφισβήτησαν τις υποκριτικές σου ικανότητες;

Στην τηλεόραση έχω εισπράξει πολλά όχι. Στο παρελθόν, μου πρότειναν δύο φορές το ρόλο της μάνας σε σήριαλ, για να πάρουν τις προτάσεις πίσω στη συνέχεια. Δεν θεωρούν ότι αντιπροσωπεύω την ιδανική εικόνα της μάνας. Για κάποιο λόγο, πάντα ήθελαν να κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο και όχι mainstream. Υπάρχουν ακόμη στερεότυπα στην τηλεόραση και το θέατρο. Οι γνωστές ταμπελίτσες που σου βάζουν. Να τους ενημερώσω, βέβαια, ότι ηθοποιοί είμαστε, δεν κάνουμε ριάλιτι.

Σκέφτηκες ποτέ να εγκαταλείψεις την ηθοποιία;

Ναι, και θα το εφαρμόσω αν είναι να έχω προτάσεις που αφορούν στα ίδια και τα ίδια. Μετά τους Singles θέλησα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Βαριέμαι να αναλώνομαι στους ίδιους ρόλους. Νιώθω ότι δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχω φτάσει στο σημείο να κάνω ρόλους που δεν θέλω. Έχω πει, όμως πως αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι που να μη μου αρέσει τίποτα από όσα μου προτείνουν, θα παρατήσω την ηθοποιία και θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει, καλύτερα να μην κάνω τίποτα. Δεν έχω κανένα άγχος να είμαι στην τηλεόραση ή να φαίνομαι. Γι’αυτό και έμεινα τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν θα πεθάνω κιόλας, δεν είναι η ζωή μου η ηθοποιία.

Διαβάστε ακόμα:

Μάνα Χ Ουρανού: Η Μαρία Σολωμού μιλάει πρώτη φορά για το νέο σίριαλ

Η απίστευτη ατάκα της Μαρίας Σολωμού για τον Μάριο Αθανασίου