Η Σοφία Τσίπα ρώτησε την Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

Τι είπε η τραγουδίστρια για τα σχόλια που είχε κάνει στο Πρωινό;

Λίγες ημέρες πάνε μόνο από το πρωινό που ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε ανοιχτά μέσα από την εκπομπή του το… παράπονο που έχει από την τραγουδίστρια για την «ψύχρα» που επικρατεί ανάμεσα τους. Η Σοφία Τσίπα ρώτησε σήμερα τη Νατάσα Θεοδωρίδου για τα τηλεοπτικά προγράμματα και όσα δε της αρέσουν, ενώ ζήτησε την άποψή της αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και τα σχόλια που έχει κάνει για εκείνη.

«Εκτίθεμαι από πολύ μικρή και έχω καταλάβει ότι δε μπορείς να αρέσεις σε όλους, γιατί τότε κάτι δεν πάει καλά όταν είσαι αρεστός σε όλους. Θέλω λοιπόν όταν κάποιος ασχοληθεί εμ το όνομά μου, και γιατί να ασχοληθεί, είτε γιατί τραγουδάω, είτε γαιτί εκτίθεμαι, με είδε κάπου…να προκαλέσει, να κάνει νούμερα.  Αυτός που θέλει να τα κάνει όλα αυτά, τα δέχομαι γιατι κάνεις μια εκπομπή ρε παιδί μου, πληρώνεσαι για αυτό το πράγμα, άρα κάτι πρέπει να έχεις, να έχεις ένα πρόγραμμα, θέλω να το κάνει με ευγένεια γιατί δεν ξέρει με πόσο κόπο έχω χτίσει αυτό το Νατάσα Θεοδωρίδου. Δε θέλω λοιπόν ο καθενας να το παίρνει και να το μεταφράζει σε κάτι εύκολο και εύπεπτο γιατί έτσι κάνει κέφι αυτός. Γιατί όπως κάνει κέφι αυτός μπορώ να κάνω κέφι κι εγώ» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου γαι τα πρόσωπα της τηλεόρασης και τότε η Σοφία Τσίπα αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα : «Ο Γιώργος Λιάγκας τι έχει πάθει μαζί σου;»

«Ο Γιώργος Λιάγκας, του στέλνω τα φιλιά μου δεν ξέρω, τα φιλιά μου και τις ευχές μου για το μωράκι. Εκεί, σταματάμε, τίποτα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, νομίζω και εκείνος δεν έχει» είπε η τραγουδίστρια η οποία επισήμανε στη συνέχεια πως δεν θέλει να απαντάει για να μην πυροδοτούνται νέες απαντήσεις και θέλει να «προστατεύει τον εαυτό της»

Δείτε όλα όσα είπε:

//www.youtube.com/embed/8uIDuFr89l8