Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκε τον Θοδωρή Αθερίδη στην πρεμιέρα του Celebrity Game Night

Πώς τον καλοσώρισε; Η προειδοποίηση του ηθοποιού. Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η εκπομπή;

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε πρεμιέρα χθες στο Mega ως παρουσιάστρια του Celebrity Game Night που επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν του. Λαμπερή παρά το σκούρο χρώμα των μαλλιών της, η Σμαράγδα πιο άνετη και απελευθερωμένη από πέρυσι, δεν αντεπεξήλθε απλώς στις ανάγκες της παρουσίασης μια βραδινής εκπομπής, αλλά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον γρήγορο και αψεγάδιαστο λόγο της.

Με δεδομένό ότι το Celebrity Game Night είναι late night show που φέτος το Mega αποφάσισε να τοποθετήσει αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του Σαββάτου και απέναντι από τον σαρωτικό Σπύρο Παπαδόπουλο, θα λέγαμε ότι το 19,6% που σημείωσε η πρεμιέρα στο σύνολο και το 25,5% στο δυναμικό κοινό θεωρείται επιτυχία. Η εκπομπή κατάφερε να αγγίξει και το 31,7%.

«Αχ Θοδωρή!», αναστέναξε η Σμαράγδα Καρύδη όταν κοίταξε τον Θοδωρή Αθερίδη κι ενώ έπρεπε να τον παρουσιάσει στο κοινό. «Πρόσεξε τι θα πεις! Ξέρω που μένεις!», την προειδοποίησε εκείνος. «Εχω εδώ έναν αγαπημένο άνθρωπο και καλλιτέχνη, δεν θα πω πολλά για το παρελθόν του, τα ξέρουμε, θα πω κάποια πράγματα για το παρόν του και το μέλλον του -γιατί έχω και κληρονομικό χάρισμα. Είχα φέτος τη χαρά να με ξανασκηνοθετήσει και πάλι σε μια ταινία που κάναμε το «Από έρωτα», όπου έχω να πω με το χέρι στην καρδιά ότι είναι από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που έχω δει», είπε η Σπαράγδα Καρύδη για τον φίλο της Θοδωρή.  

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων