Η Σίλα αποκαλύπτει στη Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε όσα είπαν!

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η παρουσίαστρια εξασφάλισε για την πρεμιέρα της εκπομπής, μια αποκλειστική συνέντευξη από τη Σίλα. Η Τατιάνα ταξίδεψε στην Κωσταντινούπολή και συνάντησε την  Κανσού Ντερ.

Η Κανσού, η τηλεοπτική μας Σίλα αποκαλύψε πως έχει ελληνικές ρίζες, « Η μία πλευρά της οικογένειας μου, η γιαγιά μου, είναι από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα στην Άγκυρα και ήρθα στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσω και εδώ πλέον ζω και δουλεύω»

Η ηθοποιός μίλησε και για το επίσκεψη της στην Αθήνα, »Στην Αθήνα και έφαγα καλά και διασκέδασα καλά. Οι φίλοι μου με γύρισαν σε όλη την πόλη. Και οι άνθρωποι μου άρεσαν, είναι κοντά στο δικό μου περιβάλλον. και συνέχισε,  Αυτό που μπορώ να θυμηθώ είναι μία περιοχή με στενά σικάκια όπου πήγαμε για φαγητό. Το τζατζίκι θυμάμαι και την σαλάτα», 

Για τη θέση της γυναίκας στην Τουρκία είπε, «Η Τουρκία είναι μεγάλη χώρα και ανάλογα με την γεωγραφία, όπως ξέρετε, αλλάζει ο ρόλος της γυναίκας. Στη «Σιλά»δείξαμε μια γυναίκα που ζει στην Κωνσταντινούπολη αλλά είναι από την Ανατολή. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στη χώρα μας και καθεμιά έχει τον δικό της ρόλο»

Δείτε το βίντεο