Η Σία Κοσιώνη στο «Traction»

Σήμερα στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

Η Σία Κοσιώνη οδηγεί ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου στο «Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη μέσα στη νέα Mercedes GLE Coupe. Το νέο, πολυτελές και ελκυστικό μοντέλο της Mercedes διατηρεί όλα τα γνωρίσματα των αυτοκινήτων της γερμανικής μάρκας όπως η ποιότητα κατασκευής, η ελκυστική εμφάνιση, η τεχνολογία αιχμής και τα συστήματα ασφάλειας, τη στιγμή που η Σία Κοσιώνη παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Τα θέματα της εκπομπής αναλυτικά:

Citroen C4

Το ήδη επιτυχημένο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας έφτασε εφοδιασμένο με νέους κινητήρες, τον βραβευμένο βενζινοκινητήρα και τον αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα, που συνδυάζονται με εξελιγμένες αναρτήσεις για μεγαλύτερη άνεση και υψηλότερα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας.

Honda Jazz
Η Ινώ παραδίδει σεμινάρια εκμετάλλευσης ελεύθερων χώρων στο Μάνο, με αφορμή τη νέα έκδοση του Honda Jazz, ενός αυτοκινήτου που μπορεί να μεταφέρει σχεδόν τα πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού του.

Polaris Side by Side
Τετράτροχα από άλλο πλανήτη, πανίσχυρα και ασταμάτητα σε κάθε είδους έδαφος, τα Polaris ξεφεύγουν κατά πολύ από τα δεδομένα της κατηγορίας τους. Δεν είναι μόνο οι επιδόσεις και οι δυνατότητες κίνησης που τα κάνουν ξεχωριστά, αλλά και οι δυνατότητες μετακίνησης: Τα Polaris είναι τετράτροχα διθέσια, με οδηγό και συνοδηγό τον έναν δίπλα στον άλλον -ή, ακόμη και τετραθέσια.