«Η Ρούλα Κορομηλά είχε διώξει από τον Πρωινό Καφέ γνωστό ηθοποιό, επειδή….»

«Μόλις τελείωσε το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης...»

Εκτός τηλεόρασης εργάζεται πλέον η Ελίνα Κέφη, η οποία δουλεύει σε καταστήματα τα οποία έχουν επώνυμα αξεσουάρ και κοσμήματα μεταχειρισμένα. Το πρώην μοντέλο μίλησε στο ΦΜ live και διηγήθηκε ένα περιστατικό από την εποχή που εργαζόταν στον Πρωινό Καφέ που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά, όταν η παρουσιάστρια έδιωξε γνωστό ηθοποιό ο οποίος έβρισε τα μοντέλα στην εκπομπή.

«Εμείς ήμασταν στα παρασκήνια. Μιλούσαμε μεταξύ μας, κάναμε χαβαλέ. Είχε καλεσμένο έναν ηθοποιό, τότε πολύ στα πάνω του, του ποιοτικού, ο οποίος ενοχλήθηκε από αυτό, αλλά μας το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο. Μας μίλησε υποτιμητικά και άφησε και διάφορα υπονοούμενα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι στο διάλειμμα, μόλις τελείωσε το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης, η Ρούλα τον έδιωξε, δεν τον κράτησε στη συνέχεια της εκπομπής. Δεν νομίζω να το έκανε κανείς άλλος αυτό.»

Όσον αφορά στη φιλία της με τη Ράνια Θρασκιά, η Ελίνα Κέφη λέει πως διατηρούν μια επαφή και αρνείται να αναφέρει κάτι περισσότερο για τη σχέση που είχαν Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ράνια Θρασκιά.
«Έχει πάψει να υπάρχει στο επίπεδο του να βρισκόμαστε πολύ συχνά. Έχουμε κρατήσει μια επαφή τηλεφωνική, με μηνύματα. Εκείνη και ο Γρηγόρης με πρότεινε στο MEGA. Αν υπήρξε σχέση μεταξύ Ράνιας και Γρηγόρη το ξέρουν εκείνοι. Εγώ δεν είμαι γραφείο τύπου τους για να πω κάτι.»