Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου

Τι λένε τα άστρα για την πορεία του στην πολιτική σκηνή;

Με ποσοστό που αγγίζει το 67,73%, ο Απόστολος Γκλέτσος αναδείχθηκε για μια ακόμη τετραετία Δήμαρχος Στυλίδας. Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός που κέρδισε την καρδιά των δημοτών, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δικό του κόμμα με το όνομα “Τελεία”.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου;

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Stars System:

«Το όνομα δηλώνει ότι ο Απόστολος Γκλέτσος υποστηρίζει με έναν απόλυτο τρόπο τις απόψεις και τις ιδεολογίες του. Έχει αποφασίσει να βουτήξει στα πιο βαθιά νερά της πολιτικής μάλλον θέλοντας να βάλει σε εφαρμογή τα μεγαλεπίβολα ιδεολογικά του σχέδια που ίσως θεωρεί πανάκεια είτε έχει δίκιο είτε όχι». 

«Είναι αγαπητός και δημοφιλής στους ψηφοφόρους του. Από τα μέσα Ιουλίου θα ανέβει η δημοτικότητά του και θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες να διεκδικήσει μια εξέχουσα θέση ως πολιτικό πρόσωπο. Φαίνεται να έχει τις καλύτερες των προθέσεων και ονειρεύεται ένα υπερκομματικό σχήμα στο οποίο να χωρούν όλοι οι Έλληνες. Ωστόσο, τα πολιτικά παιχνίδια ενδεχόμενα να εγείρουν τις πιο σκληρές πλευρές του κάνοντάς τον να φαντάζει περισσότερο απόλυτος και νευρικός και λιγότερο ιδεολόγος».

//www.youtube.com/embed/5oH_jukXYW8

Διαβάστε ακόμα:

Απόστολος Γκλέτσος: «Μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος» 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη για το νέο κόμμα που ιδρύει