Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά είναι γεγονός!

Αμήχανα χαμόγελα, υπονοούμενα και υποσχέσεις...

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύμματα. Υπήρξαν περίοδοι έχθρας και «επιθέσεων» εκατέρωθεν, ανακωχές, ψύχρες… Τελικά, ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι και ζέστανε τις καρδιές τους!

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο παράθυρο και άκουσε το πρώτο παράπονο από τον Γιώργο: «Εγώ έχω ένα παράπονο το οποίο έχω διατυπώσει και δημόσια, τόσα χρόνια μια συνέντευξη δεν έχουμε κάνει. Δεν μας αγαπάς φαίνεται. Να σπάσει ο πάγος πρώτα και να κάνουμε και μια ζωντανή συνέντευξη». «Δεσμεύομαι να έρθω και ο λόγος μου μετράει», σημείωσε η Νατάσα. 

«Είμαστε και γείτονες, αλλά δεν βλεπόμαστε συχνά», ανέφερε η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους και έδωσε πάσα στην Φαίη να αποκαλύψει: «Εγώ ένα βράδυ πάντως, ήμουν κουρασμένη, τα έβαλα για ύπνο, βγήκα στο μπαλκόνι, είχατε βάλει τραγούδια δικά σου, κάθισα, έβαλα το κρασάκι μου, τι ωραία που πέρασα…»! 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε και αυτή με τη σειρά της αποκαλύψεις για το ζεύγος: «Όταν μπαίνω, επειδή με ένα απλό σήκωμα του κεφαλιού μπορώ να δω το μπαλκόνι των παιδιών, φώναζω: «Γιώργο που είσαι; Είσαι καλά»; Μόνη μου, όμως, κάνω πλάκα. Αν βγει η Φαίη στο μπαλκόνι και πει «Νατάσα, έχεις λίγο αλάτι»; θα την ακούσω».

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να θυμίσει στον Γιώργο Λιάγκα το σχόλιο είχε κάνει για την ηλικία της. Ο παρουσιαστής κοκκίνησε ελαφρώς και δήλωσε: «Είχα πει «καλή είναι για την ηλικία της». Για μια γυναίκα δε λέγεται. Είναι άκομψο, χοντροκομμένο χιούμορ, το παραδέχομαι».

https://www.youtube.com/embed/GRPbskXKQP0