Η πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ!

Βίντεο: Όλα όσα είπε στην έναρξη και στην αποφώνηση της εκπομπής

«ΣΚΑΙ Καλημέρα» κάθε Σαββατοκύριακο στις 06:45 με τον Γιώργο Αυτιά, αν και οι ίδιοι οι παρουσιαστές μάλλον ξέχασαν ποιος είναι ο σωστός τίτλος. Σήμερα έγινε η πρεμιέρα του δημοσιογράφου στη νέα του τηλεοπτική στέγη, σε μια εκπομπή που συνδιάζει τη δημοσιογραφία με την τεχνολογία, όπως ο ίδιος είπε.

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Αυτιάς καλημέρισε του τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και είπε: «Να ξέρετε πως είμαστε εδώ! Είμαστε στον ΣΚΑΙ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τεχνικούς και όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους, οι οποίοι σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έφτιαξαν αυτό που θα δείτε σήμερα. Μια σύγχρονη εφαρμογή δημοσιογραφίας και τεχνολογίας».

Αμέσως μετά παρουσίασε τους συνεργάτες του: Μάγδα Τσέγκου, Γιώργο Βούλγαρη και Δημήτρη Καραστεφανή. Η Μάγδα Τσέγκου μας καλωσόρισε σε μια …άλλη εκπομπή, την «ΣΚΑΙ Σαββατοκύριακό»!

Δείτε την έναρξη:

Ενδιαφέρον είχαν αυτά που είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην αποφώνηση της εκπομπής. «Όλοι μου λένε σιδεροκέφαλος… Ε, λοιπόν παιδιά και σιδερένιο κεφάλι έχω και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να υπάρξει στην πορεία. Ένα πράγμα σας λέω, κανείς δεν μου είπε τι να πω και τι να κάνω! Ξέρετε τι μου είπανε; Γιώργο μπες και πες τα όπως ήσουνα και όπως σε ξέραμε!», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ! Τι είπε στο «ΜΙΛΑ» για τον Γιώργο Παπαδάκη

Η επίθεση του Αυτιά στη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της Τσαπανίδου!