Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και όσα είπε στην έναρξη

«Τι καλοκαίρι ήταν κι αυτό! Είχε τα πάντα μέσα»!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα χιουμοριστικό, αυτοσαρκαστικό βίντεο που είχε επιμεληθεί η Κατερίνα Ζαρίφη για τις καλοκαιρινές διακοπές των συντελεστών της εκπομπής, με όλα όσα έπαιξαν στα social media γι' αυτούς.

Με το τέλος του βίντεο, η Ελένη και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές όρθιοι στο κέντρο του πλατό σε ένα κλίμα ενθουσιασμού.

«Καλή μας σεζόν! Καλώς μας ήρθατε στο ωραίο μας σπιτάκι, το χρωματιστό, το λαμπερό, το τσαχπίνικο, το γλυκό, το αγαπησιάρικο! Μη βλέπετε που δεν αγκαλιαζόμαστε έχω δώσει οδηγίες μη με πλησιάζει ακόμα κανείς γιατί μπορεί να κολλάω τους άλλους και δεν θέλω. Δεν θέλω άλλος να μου ταλαιπωρηθεί και δεν θέλω να μου λείψει κανείς γιατί χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον πολύ, μα πάρα πολύ!», είπε η κρυωμένη αλλά και ανανεωμένη Ελένη. 

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τόνισε με νόημα: «Τι καλοκαίρι ήταν κι αυτό! Είχε τα πάντα μέσα!», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Δηλαδή έχουμε πρεμιέρα σήμερα; Εγώ ρε παιδιά πρώτη φορά δεν ένιωσα άγχος. Είχα τόσα άλλα στο μυαλό μου που με έχουν παρασύρει…».

Διαβάστε ακόμα:

Βερύκιος για διαμάχη Μενεγάκη – Λάτσιου: «Θα ξεσπιτώσεις τα παιδιά σου»;