Η παρέα τoυ Μες την καλή χαρά στο zappIT!

Διαβάστε τι δήλωσαν στο zappIT τα αγόρια της εκπομπής. Τι είπε η Ναταλία για το live chat μαζί σας!

Ο Θεμης, ο Παύλος, ο Δημήτρης και ο Βασίλης είναι τα αγόρια του «Μες την καλή χαρά». Παρέα με την Ναταλία και την Σίσσυ, αποτελούν την παρέα που μας κρατάει συντροφιά τα πρωϊνά του Σαββατοκύριακού. Το zappIT τρύπωσε για λίγο στην παρέα τους και μίλησε μαζί τους… 

Τόσο ο Βασίλης Λιάτσος όσο και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος είναι τα «φρέσκα»  πρόσωπα της εκπομπής.  Πρώτος ο Βασίλης μας είπε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή: «Είμαι πολύ χαρούμενος! Είναι μια εντελώς καινούρια εμπειρία για μένα. Έχω κάνει χρόνια ραδιόφωνο, αλλά τηλεόραση είναι η πρώτη φορά. Χρειάστηκα  χρόνο για να βρω τις ισορροπίες μου και να είμαι πιο άνετος. Πιστεύω ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου. Εύχομαι και θα το ήθελα να συνεχίσω και εγώ!»

Και στη συνέχεια, ο Δημήτρης μας είπε για την δική του εμπειρία: «Χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Είναι κάτι πολύ έξω από εμένα! Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχω ασχοληθεί και με το modeling. Παρόλα αυτά η εκπομπή είναι κάτι που το απολαμβάνω πολύ και δεν τη νιώθω σαν δουλειά. Περνάμε πολύ καλά, έχουμε δέσει πολύ και ελπίζω και του χρόνου να συνεχίσουμε η ίδια ομάδα«. Εκτός εκπομπή, πάντως, ο Δημήτρης προτιμάει να βρίσκεται κοντά στην φύση και να κάνει σπορ, αλλά και όταν είναι στο σπίτι δεν λέει όχι στην επικοινωνία μέσω Facebook.


O Θέμης Γεωργαντάς ανήκει στους… παλιούς της παρέας. Ο ίδιος δείχνει να περνάει πολύ ωραία όχι μόνο on air, αλλά και όταν δεν γράφουν οι κάμερες: ο Θέμης Γεωργαντάς αστειεύεται συνεχώς και συζητάει διακρώς με τους άλλους! 

Για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε μας δήλωσε:» Ήταν μια πολύ ωραία τηλεοπτική σεζόν, καλύτερη από την περσινή. Αυτό το λέω γιατί για εμένα το πρωινό ήταν κάτι καινούριο και φέτος είχα εγκλιματιστεί πολύ περισσότερο οπότε το απόλαυσα!  Δεν νιώθω ότι αυτό που κάνω είναι δουλειά, το αισθάνομαι περισσότερο σαν να είμαι σπίτι μου μαζί με τους φίλους μου όπου συζητάμε και σχολιάζουμε για διάφορα. Όσο για το μέλλον της εκπομπής, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε κανονικά και του χρόνου με την ίδια ομάδα.». 

Όσο για τα πειράγματα του Παύλου… «Γίνονται και από τις δυο πλευρές. Δεν είναι «άγιος», ούτε αυτός ούτε εγώ!(γέλια).»

Ο Παύλος Σταματόπουλος βρέθηκε από την πρώτη σεζόν στην εκπομπή και όλοι πλέον περιμένουν να ακούσουν τις… παράξενες ειδήσεις του! Μαζί μας μοιράστηκε τις ξεχωριστές στιγμές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν: «Από αυτά που θυμάμαι πιο έντονα είναι όταν υπήρξαν γεγονότα που χρειάστηκε να γίνει πιο ενημερωτική η εκπομπή. Ειδικά την περίοδο των εκλογών… αλλά έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η παρέα, συνήθως επηρεάζονται και όσοι έρχονται να παρουσιάσουν τέτοια θέματα! Επίσης μία από τις πολύ καλές εκπομπές ήταν όταν είχαμε καλεσμένο τον Μάριο Αθανασίου, αλλά και τον Πάνο Κιάμο.»

Όσο για την Ναταλία, η οποία μας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη, έχουμε να σημειώσουμε ότι απόλαυσε και με το παραπάνω το live chat με τους fun της εκπομπής μέσα από το zappIT! Μας είπε μάλιστα σχετικά: »Ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά που λάβαμε όλα αυτά τα μηνύματα! Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και για σας και για εμάς!» 

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου