Η Ντορέττα Παπαδημητρίου νικήτρια του «Dancing with the stars III»

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στο show...

Συγκινημένη, δε σταμάτησε να αγκαλιάζει τον δάσκαλό της. Ο Ηλίας Βρεττός δέχθηκε με χαμόγελο τη δεύτερη θέση…

Οι κριτές βαθμολόγησαν για τον τελευταίο χορό τον Ηλία με πέντε εννιάρια ενώ την Ντορέτα με 48 βαθμούς.

Στις 00:30 Ο Ηλίας Βρεττός και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβηκαν στη σκηνή του Dancing και χόρεψαν το ίδιο τραγούδι, με διαφορετική χορογραφία ο καθένας. Δείτε τα βίντεο εδώ

Η Βάνα Μπάρμπα και ο Νίκος Αναδιώτης, επέστρεψαν στη σκηνή του Dancing, για τη βραδιά του τελικού. Όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι φετινοί συμμετέχοντες, με εξαίρεση την Νικολέττα Ράλλη.

Στις 23:25 Έλληνες Ολυμπιονίκες ανεβαίνουν στη σκηνή του «Dancing» και χορεύουν για να βοηθήσουν το έργο του «Make a wish». Δείτε το βίντεο με τη χορογραφία τους που κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα!

Στις 23:15 η Ντορέττα Παπαδημητρίου χορεύει τον δεύτερο χορό της βραδιάς. Τζάιβ… Οι κριτές τη βαθμολόγησαν με πέντε δεκάρια.

Στις 23:00 η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβηκαν ξανά στην πίστα του «Dancing»

22:45 και ο Ηλίας Βρεττός ανεβαίνει στη σκηνή του «Dancing» για να χορέψει Τζάιβ. «Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ» είπε αμέσως μετά το χορευτικό του. Οι κριτές τους είπαν ότι όντως αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό και τους έβαλαν πέντε δεκάρια!  

Στις 22:30 οι συντελεστές της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» έκαναν ένα χορευτικό από αυτήν, στην πίστα του Dancing. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουντζίδης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελισάβετ Μουτάφη και η Τάνια Τρύπη.

Βαθμολογία μετά τον πρώτο χορό των φιναλίστ:

Στις 22:15 η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανέβηκε στην πίστα του «Dancing» για την πρώτη από τις τρεις χορογραφίες της βραδιάς. Αργεντίνικο τάνγκο χόρεψε, μία χορογραφία που είχε χορέψει και στο παρελθόν και τότε είχε πάρει το πρώτο της δεκάρι. Αυτή τη φορά, οι κριτές της έβαλαν πέντε δεκάρια!

Στις 22:00 ανέβηκαν ξανά στην πίστα του Dancing η Λάουρα Νάργες, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Μαριάντα Πιερίδη 

Οι δύο φιναλίστ θα χορέψουν τρεις χορούς. Έναν παλιό, ένα νέο και έναν κοινό. Πρώτος στον τελικό χόρεψε ο Ηλίας Βρεττός, με την παλιά χορογραφία τους στο κουίκ στεπ, την οποία είχε χορέψει στο τρίτο live. «Θέλαμε να ξενινήσουμε τη βραδιά δυναμικά» είπε ο τραγουδιστής. Οι κριτές τον βαθμολόγησαν με πέντε εννιάρια. 

«Ήταν ένα μαγικό ταξίδι» είπε ο Ηλίας Βρεττός για τη συμμετοχή του στο «Dancing» και διευκρινίζει ότι δεν έχει άγχος γιατί θέλει να απολαύσει τους τελευταίους του χορούς.
Συγκινημένη δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία, είπε ότι επίσης δεν έχει άγχος γιατί θέλει να ευχαριστηθεί τον τελικό.

21:40 Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Ζέτα Μακρυπούλια αλλάζει ρούχα και υποδέχεται τους δύο φιναλίστ.

Η κριτική επιτροπή είπε τα καλύτερα στην παρουσιάστρια Ζέτα και στον Νίκο Μουτσινά για το χορευτικό τους, το οποίο δεν είδε όμως η Κάτια Δανδουλάκη, που καθυστέρησε να φτάσει στο show και η καρέκλα της παρέμεινε κενή στην έναρξη.

Ο τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά.
«Και ναι λοιπόν, είναι ο τελικός του Dancing with the stars» είπε η παρουσιάστρια λαχανιασμένη μόλις ολοκλήρωσε τη χορογραφία… Δείτε εδώ το βίντεο με τη χορογραφία τους

Διαβάστε ακόμα:

Τι λένε οι αστέρες του «Dancing» λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Τα γούρια της Ντορέττας και του Ηλία για τον αποψινό τελικό

Απόψε ο μεγάλος τελικός του «Dancing with the stars»!