Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά σε όλα για το νέο πρωινό

Πώς έγινε η πρόταση; Ποιο θα είναι το περιεχόμενο; Την αγχώνει ο ανταγωνισμός με Λιάγκα - Σκορδά;

Λίγες εβδομάδες πριν βγει στον αέρα η νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και απάντησε για όλα…

Τα πρώτα συναισθήματα

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη, πολύ απαιτητική, αλλά έχω πολύ μεγάλη χαρά. 

Πώς έγινε η πρόταση;

Είχαμε μιλήσει με το κανάλι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, επειδή είχαμε καλή συνεργασία στο παρελθόν και θα θέλαμε να το συνεχίσουμε. Κάποια στιγμή όταν αναζήτησαν παρουσιαστή για το πρωινό με πήραν τηλέφωνο και μιλήσαμε πιο συγκεκριμένα πια. 

Τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή;

Οπωσδήποτε θα υπάρχουν στην εκπομπή όλες αυτές οι ενότητες που ξέρουμε κι έχουμε συνηθίσει σε ένα πρωινό πρόγραμμα, αλλά θα υπάρχουν και άλλα πράγματα καινούργια. Θα γίνονται μέσα από τη δική μας τη ματιά και με ένα δικό μας τρόπο.

Οι συνεργάτες…

Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο και συνεχίζουμε και βλέπουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με το που ξεκινάει το δοκιμαστικό έχεις μια πολύ καλή επαφή, αλλά το ψάχνουμε πολύ.

Ο ανταγωνισμός με τη Φαίη και τον Γιώργο

Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά.

https://www.youtube.com/embed/5hojAE-W9YU