Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ μιλάει 6 χρόνια μετά…

Διαβάστε περισσότερα...

Πριν από λίγο καιρό εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος στις αίθουσες του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την καταδίκη των έξι από τους επτά κηδεμόνες των δραστών της δολοφονίας του Αλεξ Μεσχισβίλι.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την καταδίκη των 5 δραστών. Σήμερα κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι.
Η υπόθεση της εξαφάνισης και της δολοφονίας του 11χρονου Αλεξ, στις 3 Φεβρουαρίου 2006 στη Βέροια,είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.Τραγική φιγούρα όλα αυτά τα χρόνια, η Νατέλα, μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού. Μια ιστορία φρίκης που παρακολουθούσαμε άφωνοι να εκτυλίσσεται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σενάρια,συγκαλύψεις, απειλές,αναιρέσεις,συνεχείς τηλεοπτικές συνδέσεις.Οι αποκαλύψεις άφηναν άναυδους όσους παρακολουθούσαν το δράμα που εξελισσόταν.Ακόμα και σήμερα, πολλοί είναι αυτοί που δε γνωρίζουν ότι τελικά κρίθηκαν ένοχοι για διαφορετικές κατηγορίες τόσο οι 5 ανήλικοι όσο και οι 7 κηδεμόνες τους.

Ακούστε τι λέει η μητέρα του Άλεξ στην Έλενα Κατρίτση, σήμερα Κυριακή, στις 16:00

Επίσης, ο διακεκριμένος καθηγητής εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Γιάννης Πανούσης επισημαίνει τη σπουδαιότητα του ρόλου της οικογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εύκολα ο ανήλικος μπορεί από το παιχνίδι στο δρόμο να περάσει στο έγκλημα του δρόμου… Ενώ οι μαρτυρίες των παιδιών που ακούγονται στην εκπομπή για περιστατικά σχολικού εκφοβισμού πρέπει να μας αφυπνίσουν.

Διαβάστε ακόμα: 
«Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση,«Χριστούγεννα στην Ίμβρο»